Ekologiškas burnočius, NATŪRALI ŽALIA, 400 g
Ekologiški burnočiai
Burnočių sėklos visų pirma yra aliejaus šaltinis, kurio savybės yra nuostabios , vertingesnis už šaltalankį. Juos galima vartoti keptus. Kaitinant grūdai sutrūkinėja ir įgauna malonų riešutų skonį. Tai padeda padidinti hemoglobino kiekį ir žymiai padidinti raudonųjų kraujo kūnelių skaičių kraujyje. Miltai ir grūdai iš sėklų naudojami kaip vertingiausi maisto priedai gaminant dietinius maisto produktus: javainius, kepinius, makaronus, konditerijos gaminius, kūdikių maistą. Dedama į kvietinius miltus, iškepta duona ir pyragaičiai įgauna gydomųjų savybių ir ilgai nenustygsta. Daugiau apie šį ir daugelį kitų suaugusiųjų ir vaikų sveikatai naudingų produktų galite sužinoti Biotus svetainėje.
Taikymas:
1 puodeliui sėklų ir 3 puodeliams vandens. Vandenį užvirinkite ir suberkite sėklas, jos iš karto išplauks į viršų – tai normalu. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 35–40 minučių uždengę dangtį, nes sėklos pradės sprogti ir išdygs! Retkarčiais atidarykite dangtelį ir išmaišykite košę. Jei reikia, galite įpilti virinto vandens. Be to, jei norite, pridėkite vaisių arba džiovintų vaisių, riešutų, cinamono arba medaus.
Kiti ingredientai:
Ekologiškas viso grūdo burnočiai.
Laikymo sąlygos:Laikyti sausose, gerai vėdinamose patalpose, kuriose nėra grūdų atsargų kenkėjų. Venkite tiesioginių saulės spindulių.Partijos numeris atitinka pakuotės datą.Tinkamumo laikas – 12 mėnesių. Pakavimo data nurodyta ant pakuotės
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (47 g) | ||
porcijos viename konteineryje: 10 | ||
Vienai porcijai | % DV* | |
Kalorijos | 371 | |
Baltymai | 13,6 g | |
Bendras riebalų kiekis | 7 g | |
Iš viso angliavandenių | 69 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį