Viso grūdo duonos mišinys, Hearty Whole Grain Bread Mix, Bob's Red Mill, 567 g
Nėra sandėlyje
Viso grūdo duonos mišinys, be glitimo
Šis mišinys buvo specialiai sukurtas tiems, kuriems reikia glitimo -nemokama dieta arba gali būti naudojama visiems, jei pageidaujama. Kepimo rezultatas yra drėgna, kvapni duona, kuri puikiai tinka sumuštiniams, skrebučiams, duonos trupiniams, skrebučiams ir kitiems patiekalams. Viso grūdo maistas yra būtinas jūsų sveikatai. Visas grūdas apima: sėlenas, endospermą ir gemalus. Jame yra daug skaidulų, svarbių vitaminų, mineralų ir fitonutrientų. Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Kaip naudoti:
1 3/4 puodelio vandens1/4 puodelio sviesto2 kiaušiniai1 šaukštelis obuolių sidro actasKepimo rankomis instrukcijosMielių paketėlio turinį ištirpinkite 1 3/4 puodelio šilto (43°C) vandens ir palikite 5 minutes prieš suputojant. Laikykite visus ingredientus kambario temperatūroje.Supilkite sausą mišinį į didelį dubenį (geriausia naudojant stovą maišytuvą).Įpilkite kiaušinių, aliejaus, acto. ir mišinį iš vandens ir mielių.Visus ingredientus sumaišykite mikseriu mažu greičiu iki vientisos masės. Plaktuvu padidinkite plakimo greitį ir plakite gautą masę 15 sekundžių arba kol mišinys šiek tiek sutirštės. Supilkite į gerai aliejumi išteptą 12x22 cm nepridegančią kepimo skardą. Sudrėkinta mentele išlyginkite tešlos viršų.Kepimo skardą uždenkite plastikine plėvele ir padėkite į šiltą vietą (20 -25°C), kol tešla pakils apie 40-45 minutes arba kol tešla pasieks keptuvės kraštą. Įkaitinkite orkaitę iki 190°C.Kepkite 60–65 minutes arba tol, kol duonos vidinė temperatūra pasieks 95°C, tada, kai duona pradės ruduoti, uždenkite folija. Išimkite kepimo skardą iš orkaitės ir palikite duoną 5 minutėms. Išimkite duoną iš keptuvės ir atvėsinkite ant grotelių. Prieš pjaustydami visiškai atvėsinkite.
Kiti ingredientai:
Viso grūdo grikiai, garbanzo pupelių miltai, bulvių krakmolas, kukurūzų krakmolas, saulėgrąžų sėklos, sezamo sėklos, viso grūdo miltai, tapijokos miltai, kakavos milteliai, cukriniai kopūstai, fava miltai, džiovinta melasa (melasa, maltodekstrinas, silicio dioksidas) ksantano derva , kmynai, aktyvios sausos mielės, jūros druska (magnio karbonatas), nesmulkinti grūdai, bulvių miltai, svogūnų milteliai, guaro derva, sojų lecitinas.
Įspėjimai
Geriausia laikyti šaldytuve arba užšaldyti.
Sudėtis: | |||
Patiekimas: 35 g | |||
Indelio porcijos: 16 | |||
Mišinys | Maisto gaminimui | ||
Kalorijos | 130 | 190 | |
Riebalų kalorijos | 30 | 70 | |
Viena porcija | % dienos vertės* | ||
bendras riebalų kiekis | 3,5 g * | 5 % | 12 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % | 5 % |
Transriebalų | 0 g | ||
Cholesterolis | 0 mg | 0 % | 9 % |
Natrio | 170 mg | 7 % | 8 % td> |
Bendras angliavandenių kiekis | 23 g | 8 % td> | 8 % |
Maistinių skaidulų | 4 g | 14 % | 15 % |
Cukrus a | 3 g | ||
Baltymai | 4 g | ||
Vitaminas A | 0 % | 2 % | |
Vitaminas C | 0 % | 0 % | |
Kalcis | 2 % | 6 % | |
Geležis | 8 % | 10 % | |
* Dienos poreikis pagrįstas 2000 kalorijų dieta. Jūsų paros norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. | |||
td> |
kalorijos | 2 000 | 2 500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sočiųjų riebalų | td>Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolio | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natrio | Mažiau nei | 2 400 mg | td>2 400 mg |
Iš viso angliavandenių | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g | |
Kalorijų kiekis grame |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį