Juodoji arbata masala, Juodoji arbata, Rishi arbata, ekologiška, 15 arbatos pakelių, 52,5 g
Ekologiška juodoji arbata, Masala Chai
Tradicinė Masala arbata yra aštrus gėrimas, ruošiamas įvairiomis proporcijomis šildantys prieskoniai. Prieskonių mišinyje, vadinamame Karja, naudojamas pieno imbiero ankščių ir žaliojo kardamono pagrindas. Į šį pagrindą arba carja dažniausiai dedami kiti prieskoniai. Pavyzdžiui, daugumoje gatvėje, restoranuose ar namuose randamų masala chai, kartu su imbieru ir kardamonu, yra vienas ar keli iš šių produktų, būtent: cinamonas, žvaigždinis anyžius, pankolių sėklos, pipirų grūdeliai, muskato riešutas ir gvazdikėliai. Vakaruose taip pat įprasta naudoti kvapiuosius pipirus cinamono ir gvazdikėlių papildymui arba pakeitimui. Arbata auginama Indijoje. Tai ekologiškai užauginta arbata. Sausos arbatos rūšis – sausi dideli susisukę lapai ir nedidelis kiekis rudų stiebų su juodu atspalviu. Jis turi žolės aromatą ir jaunų arbatos ūglių skonį. Arbatos spalva yra nuo aukso rudos iki tamsios, beveik juodos, priklausomai nuo virimo kiekio ir trukmės. Arbata turi platų skonių spektrą. Išgėrus arbatos išlieka ilgai malonus poskonis. Išsamesnių patarimų galite gauti su vadybininku Biotus svetainėje.
Kaip naudoti: užpilkite arbatos maišelį šviežiai virintu vandeniu, palaikykite 4-5 minutes – neįprastas arbatos aromatas ir išvaizda pakvies jūsų draugus ir artimuosius susirinkti prie arbatos stalo.
Ingredientai: ekologiška juodoji arbata, ekologiška imbiero šaknis, ekologiškas kardamonas, ekologiškas cinamonas, ekologiški juodieji pipirai, ekologiški gvazdikėliai, ekologiškas žvaigždžių anijonas.
Kilmė | |
Šaltinis: | Importuotas kardamonas Gvatemaloje |
Ingredientai: | kardamonas |
Derliaus sezonas: | rugsėjo mėn. |
Pastabos į šaltinį: |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį