Himalajų rožinė druska, linksmas šviežias maistas, jūros druska, 909 g
Aprašymas
Himalajų rožinė jūros druska, Tikro maisto prekybos įmonė, Himalajų rožinė jūros druska
В Himalajų kalnuose, senovės vandenyno telkiniuose susidarė Himalajų druskos kristalai. Himalajų druską sukuria pati gamta, joje gausu įvairių mineralų. kurios taip reikalingos žmogaus organizmui, mineralinė druska suteikia lengvą sūrų skonį ir švelnų aromatą bet kuriam jūsų patiekalui. Druskos kristaluose yra 84 mineralai ir mikroelementai, kurie turi nemažai maistinių ir gydomųjų savybių.Gryna druska dėl gyvybiškai svarbių mineralų nusidažo natūraliu rausvu atspalviu Himalajų druska yra ekologiškas produktas, kuriame nėra kenksmingų priemaišų, druska visiškai pasisavinama. pagal žmogaus kūną. Himalajų druska turi rausvą spalvą, nes. yra daug geležies ir kitų mineralų. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje.
Naudojimas
Himalayan Baked Red Snapper
Paporcijos: 4
Ingredientai: 680 g snaperio filė (arba kitos baltos žuvies)
2 šaukštai laimo sulčių
1 šaukštas lydyto sviesto
1 1 /2 arbatiniai šaukšteliai tarkuotos laimo žievelės
1/2 arbatinio šaukštelio Himalajų rožinės jūros druskos
šviežiai maltų pipirų pagal skonį
žiupsnelis muskato riešuto
Instrukcija: įkaitinkite orkaitę iki 175 ° C. Supjaustykite filė porcijomis. Sumaišykite laimo sultis, aliejų, citrinos žievelę, Himalajų rožinę jūros druską ir muskato riešutą. Kruopščiai sumaišykite ir visiškai uždenkite žuvį. Kepkite atvirame inde, aptepkite marinatu, kol žuvis ims lengvai sluoksniuotis, pagal skonį įberkite šviežiai maltų pipirų (apie 15 min.). Sukepinimas yra natūralus reiškinys. Sukratykite arba švelniai paspauskite ir krešuliai išnyks.
Įspėjimai:
laikykite sausoje, vėsioje vietoje. Supakuota pagal svorį, o ne pagal tūrį. Turinys gali susitraukti. Nenaudokite gaminio, jei apsauginė membrana pažeista arba jos nėra.
p>
Pateikimo dydis :1 /4 arbatiniai šaukšteliai (1,25 g) | ||||
Visos porcijos: apie 727 | ||||
Sudėtis | Viena porcija | td>% dienos vertės | ||
kalorijų | 0 | |||
Riebalų kalorijos | 0 | |||
Bendras riebalų kiekis | 0g | 0 % | ||
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % | ||
Cholesterolio | 0 mg | 0 % | ||
Natrio | 480 mg | 20 % | ||
Bendra anglis dov | 0 g | 0 % | ||
Baltymai | 0 g | |||
Jodas | Jodas | td> | 0g | |
Geležis | 0 g | |||
Nereikšmingas sočiųjų riebalų, transriebalų, cholesterolio, maistinių skaidulų, cukrų, vitamino A, vitamino C, kalcio ir geležies šaltinis. Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta. Jūsų dienos vertės gali būti didesnės arba mažesnės, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį: |
Kalorijos | 2000 | 2500 |
Iš viso mažiau riebalų  ; | 65 g | 80 g |
Mažiau sočiųjų riebalų | 20 g | 25 g |
Cholesterolio  ; | 300 mg | 300 mg |
Mažiau natrio  ; | 2400 mg | 2400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis  ; | 300 g | 375 g |
Maistinių skaidulų  ; | 25 g | 30 g |
Baltymų | 50 g | 65 g |
Kalorijos grame | ||
Riebalai 9 g | Angliavandeniai 4 g | 4g baltymai |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį