Facebook Pixel

Blue Tansy eterinis aliejus, Now Foods, eteriniai aliejai, 30 ml

Gamintojas: Jungtinės Valstijos
kokybės užtikrinimas
Ypatumai:
Ekologiškas/natūralus
Nebandyta su gyvūnais
Sertifikuota ES
Prekės kodas: 45351
Brūkšninis kodas: 733739074751

Nėra sandėlyje

33,17 €
Pardavėjas: Biotus
Biotus
Aprašymas

Eteriniai aliejai Blue Tansy, Eteriniai aliejai Blue Tansy

Eteriniai aliejai Blue Tansy, Eteriniai aliejai Blue Tansy, Now Foods yra paruošti naudoti, iš anksto sumaišyti su simondsijų aliejumi. Pasižymi geromis priešuždegiminėmis savybėmis. Gerai pasitvirtino nuo namų ir saulės nudegimų. Mėlynųjų bitkrėslių eterinis aliejus tonizuoja venas, rekomenduojamas esant venų varikozei, venų užgulimui. Aliejus taip pat padeda pagreitinti žaizdų, sumušimų ar sumušimų gijimo procesą, šalinti mėšlungį, taip pat sąnarių ir kvėpavimo takų uždegimus Išsamesnius patarimus teirautis su vadovu Biotus svetainėje.

Rekomendacijos Naudojimo instrukcijos:

Šis mišinys yra iš anksto praskiestas ir paruoštas naudoti.

Sudėtis: >

Organic Oil simondsijų ir melsvųjų bitkrėslių aliejus.

Įspėjimai: neskirtas žmonėms, turintiems individualų jautrumą vaisto sudedamosioms dalims. Tik išoriniam naudojimui. Vengti patekimo į akis ir gleivines. Patekus į akis, nuplauti vandeniu.

Susidomėjo ir pirkėjai We found other products you might like!

Klientų klausimai

Nėra klausimų

Užduokite savo klausimą

Klausimas bus rodomas po moderavimo.

    Visi atsakymai bus rodomi po moderavimo.

    Customer Reviews

    0

    0 apžvalgos

    Filtrai
    Data
    Įvertinimas Naudingumas

    Nėra atsiliepimų

    Parašyti atsiliepimą
    Gaukite 0,90 € į savo premijos paskyrą, kad peržiūrėtumėte produkto nuotrauką arba vaizdo įrašą*
    * Išsami informacija apie reklamą nuorodoje
    Pridėti apžvalgą
    • Kaip vertinate šį produktą?

    Nuoroda į vaizdo įrašą iš Youtube

    Pridėkite iki 10 vaizdų .jpeg, .jpg, .gif, .png formatais, failo dydis iki 5 MB

    Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.

    loader
    You submitted your review for moderation.