Imbiero aliejus, Now Foods, eteriniai aliejai, 30 ml
Nėra sandėlyje
Imbierų eterinis aliejus) turi daug gydomųjų savybių, pavyzdžiui, pati šaknis. Imbiere yra daug vitaminų (B, C, A grupės), nepakeičiamų aminorūgščių, kalcio, natrio magnio, kalio, cinko, eterinio aliejaus ir kitų elementų, o tai teigiamai veikia daugeliui organų ir organizmo sistemų. Imbiero šaknis plačiai naudojamas virškinamojo trakto organams, šalinant toksinus iš organizmo apsinuodijus (ypač nuodus), stiprinantis imuninę sistemą, kaip neoplazmų (įvairių vėžio rūšių) profilaktikos priemonė. Imbiero šaknis aktyvina smegenų kraujotaką, kraujagyslių būklę (yra mažai cholesterolio), stabilizuoja nuotaiką, šalina protinį ir fizinį nuovargį. Taigi imbieras turi priešuždegiminį, antispazminį, skausmą malšinantį, raminantį, stimuliuojantį, karminatyvinį, prakaituojantį, gydomąjį ir tonizuojantį poveikį. Imbieras taip pat turi stiprų antioksidacinį ir raminamąjį poveikį, didina imunitetą ir saugo organizmą nuo parazitų. Imbiero aliejus veikia emocinę būseną: mažina apatijos, abejingumo ir vangumo jausmą. Imbiero aliejus taip pat prisideda prie harmoningo asmenybės vystymosi. Kosmetologijoje naudojamas ne tik riebios ir probleminės odos valymui. Jis taip pat veikia kaip kvapioji medžiaga ir dažnai naudojamas nuo herpeso. Imbiero šaknų eterinis aliejus turi mukolitinį, antiseptinį ir priešuždegiminį poveikį, nes gaminamas ekstrahavimo būdu: distiliuojant garais iš džiovinto šakniastiebio. Išsamesnių patarimų galite gauti Biotus svetainėje esančioje vadybininke .
Now Foods, eteriniai aliejai, imbieras
Naudojimas: grynas aromaterapijai, kitu atveju - praskiedus arba mišiniuose.
Turi stiprų aštrų šiltą kvapą.
Mišinys: įlašinkite po 1 lašą imbiero ir apelsinų aliejaus ir 2 lašus sandalmedžio aromaterapijai.
Kiti ingredientai: 100 % grynas imbiero aliejus.
Įspėjimai:
Natūralūs eteriniai aliejai yra labai koncentruoti ir turėtų būti naudojami Naudokite atsargiai.
Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Vengti patekimo į akis. Atsargiai vartoti nėštumo ir žindymo laikotarpiu.
Gamybos būdas: iš džiovintos šaknies distiliavimas garais.
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį