Cayenne Pepper, Eclectic Institute, 60 ml.
Cayenne Pepper, dar žinomas kaip čili pipiras, yra aštriausias kulinarijai žinomas prieskonis.
Kajeno pipiruose yra vitaminų A, B6, K, C, geležies, kalio, magnio, riboflavino. Gausu karotinoidų, piperidino, riebalų ir eterinių aliejų. Tačiau pagrindinė čili pipirų vertybė yra kapsaicinas – jis pipirams suteikia pikantiškumo, kovoja su piktybinėmis ląstelėmis ir skatina plaukų augimą. Dažnai naudojamas nuo peršalimo ir kvėpavimo takų ligų. Kitas unikalus intelektinis Kajeno pipiro gebėjimas, jis pats nustato indų būklę – plečiasi susitraukę ir siaurėja išsiplėtę kraujagyslės. Pasižymi priešgrybelinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Išsamesnių patarimų galite gauti su vadovu Biotus svetainėje
Naudojimo rekomendacijos: Įlašinkite 15-30 lašų šilto vandens ir gerti šį gėrimą 1-3 kartus per dieną. Prieš naudodami gerai suplakite.
Įspėjimai: jei esate nėščia, maitinate krūtimi arba vartojate bet kokius receptinius vaistus, prieš naudodami šį gaminį pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu. Jei atsiranda neįprastų simptomų, vartojimą nutraukite. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei dangtelio sandariklis pažeistas arba jo nėra.
Ingredientai: džiovinti vaisiai kajeno pipirai (daržoviniai pipirai). Vynuogių alkoholis: 75%. Filtruotas vanduo. Sauso mišinio santykis: 1:4. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį