Kajeno pipirai, Kajeno vaisiai, Gamtos atsakymas, 130 mg, 60 ml.
Kajeno pipirai, dar žinomas kaip čili pipiras, yra aštriausias kulinarijai žinomas prieskonis.
Kajeno pipiruose yra vitaminų A, B6, K, C, geležies, kalio, magnio, riboflavino. Gausu karotinoidų, piperidino, riebalų ir eterinių aliejų. Tačiau pagrindinė čili pipirų vertybė yra kapsaicinas – jis pipirams suteikia pikantiškumo, kovoja su piktybinėmis ląstelėmis ir skatina plaukų augimą. Dažnai naudojamas nuo peršalimo ir kvėpavimo takų ligų. Kitas unikalus intelektinis Kajeno pipiro gebėjimas, jis pats nustato indų būklę – plečiasi susitraukę ir siaurėja išsiplėtę kraujagyslės. Jis pasižymi priešgrybelinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Išsamesnių patarimų galite gauti Biotus svetainėje
Nature's Answer, Cayenne
Rekomenduojamas naudojimas: 1/4–1 ml (7–28 lašai) tris kartus per dieną, įlašinant į nedidelį kiekį vandens.
Kiti ingredientai: organinis alkoholis, išgrynintas vanduo.
Įspėjimai:  ;nenaudokite, jei esate nėščia ar maitinate krūtimi. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei dangtelio sandariklis pažeistas arba jo nėra.
Atsargos: | ||
Patiekalas: 1 ml (apie 28 lašai). | ||
Indelio porcijos: 60 | ||
Vienos porcijos turinys | % DV | |
Kajeno pipirai, vaisių ekstraktas (suteikia mažiausiai 6500 Scoville vienetų) | 130 mg | † |
† Dienos poreikis nenustatytas. p> |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį