Kajeno pipirai, gamtos atsakymas, 90 kapsulių
Nėra sandėlyje
Kajeno pipirai, dar žinomi kaip čili pipirai, yra aštriausias kulinarijai žinomas prieskonis.
Kajeno pipiruose yra vitaminų A, B6, K, C, geležies, kalio, magnio, riboflavino. Gausu karotinoidų, piperidino, riebalų ir eterinių aliejų. Tačiau pagrindinė čili pipirų vertybė yra kapsaicinas – jis pipirams suteikia pikantiškumo, kovoja su piktybinėmis ląstelėmis ir skatina plaukų augimą. Dažnai naudojamas nuo peršalimo ir kvėpavimo takų ligų. Kitas unikalus intelektinis Kajeno pipiro gebėjimas, jis pats nustato indų būklę – plečiasi susitraukę ir siaurėja išsiplėtę kraujagyslės. Jis pasižymi priešgrybelinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Išsamesnių patarimų galite gauti Biotus svetainėje
Nature's Answer, Cayenne, Capsicum Annuum
Rekomenduojamas vartojimas: 1 kapsulė 3 kartus per dieną, geriausia valgio metu arba su vandeniu.
>Kiti ingredientai: augalinė celiuliozė, ryžių miltai, kalcio silikatas.
Įspėjimai: jei esate nėščia, maitinate krūtimi arba vartojate receptinius vaistus – prieš naudodami pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei dangtelio sandariklis pažeistas arba jo nėra.
Atsargos: | ||
Patiekimas: 1 kapsulė | ||
Vienos porcijos turinys | % DV | |
Kajeno pipirai, vaisiai | 450 mg | &durklas ; |
† Dienos poreikis nenustatytas. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį