Kajeno pipirai, Cayenne Extra Hot, Nature's Way, 450 mg, 100 dangtelių
Nėra sandėlyje
Kajeno pipirai, dar žinomi kaip čili pipirai, yra aštriausias kulinarijai žinomas prieskonis.
Kajeno pipiruose yra vitaminų A, B6, K, C, geležies, kalio, magnio, riboflavino. Gausu karotinoidų, piperidino, riebalų ir eterinių aliejų. Tačiau pagrindinė čili pipirų vertybė yra kapsaicinas – jis pipirams suteikia pikantiškumo, kovoja su piktybinėmis ląstelėmis ir skatina plaukų augimą. Dažnai naudojamas nuo peršalimo ir kvėpavimo takų ligų. Kitas unikalus intelektinis Kajeno pipiro gebėjimas, jis pats nustato indų būklę – plečiasi susitraukę ir siaurėja išsiplėtę kraujagyslės. Jis turi priešgrybelinių ir priešuždegiminių savybių. Dėl išsamesnių patarimų galite kreiptis į vadybininką Biotus svetainėje
Rekomenduojamas vartojimas: 1 kapsulė, geriausia valgio metu, bet ne daugiau kaip 3 kapsulės per dieną.
>Kiti ingredientai: želatina (kapsulė).
Įspėjimai: jei esate nėščia, žindote kūdikį arba vartojate receptinius vaistus, prieš pasikonsultavę su gydytojas. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei dangtelio sandariklis pažeistas arba jo nėra.
Atsargos: | ||
Porcijos dydis: 1 kapsulė | ||
Indelio porcijos: 100 | ||
Vienos porcijos turinys | % DV | |
Patentuotas mišinys: Kajeno pipirai (vaisiai), imbieras (šaknis), gudobelės (uogos) | 450 mg | ** |
** Dienos poreikis nenustatytas. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį