Kajeno pipirai, Nature's Way, 40 000 SHU/g, 180 kapsulių
Kajeno pipirai, dar žinomi kaip čili pipirai, yra aštriausias žinomas kulinarinis prieskonis.
Kajeno pipiruose yra vitaminų A, B6, K, C, geležies, kalio, magnis, riboflavinas. Gausu karotinoidų, piperidino, riebalų ir eterinių aliejų. Tačiau pagrindinė čili pipirų vertybė yra kapsaicinas – jis pipirams suteikia pikantiškumo, kovoja su piktybinėmis ląstelėmis ir skatina plaukų augimą. Dažnai naudojamas nuo peršalimo ir kvėpavimo takų ligų. Dar vienas unikalus intelektinis Kajeno pipiro gebėjimas, jis pats nustato kraujagyslių būklę – plečiasi susitraukusias ir siaurina išsiplėtusias kraujagysles. Jis turi priešgrybelinių ir priešuždegiminių savybių. Dėl išsamesnių patarimų galite kreiptis į vadybininką Biotus svetainėje
Rekomenduojamas vartojimas: 1 kapsulė tris kartus per dieną, geriausia valgio metu.
Kiti ingredientai: Žolelių kapsulė (Hipromeliozė).
Įspėjimai: Jei vargina rėmuo, gastritas ar opos, prieš vartodami pasitarkite su gydytoju. Atminkite, kad per didelės dozės gali sudirginti virškinamąjį traktą. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei dangtelio sandariklis pažeistas arba jo nėra.
Atsargos: | ||
Porcijos dydis: 1 kapsulė | ||
Indelio porcijos: 180 | ||
Vienos porcijos turinys | % DV | |
Kajeno pipirų (vaisių) | 450 mg | ** |
** reikalavimas yra neapibrėžta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį