Kvinoja balta, NATURAL GREEN, 150 g
Baltoji kvinoja
Baltojoje kvinojoje yra daug kalcio, vitamino E, kai kurių B grupės vitaminų, mangano, magnio, vario, geležies ir daug fosforo (palyginti su žuvimi). Kvinoja gali pasigirti amino rūgščių rinkiniu, kuris savo sudėtimi yra panašus į pieną. Todėl tai labai naudinga vegetarams ir sportininkams. Tarp šių aminorūgščių yra daug lizino, cistino ir metionino, kurių trūksta grūduose ir ankštiniuose augaluose. Kvinojoje yra baltymo albumino, reikalingo kepenims ir širdžiai, taip pat daug skaidulų, reikalingų tinkamam virškinamojo trakto funkcionavimui. Kvinojos riebaluose yra daug lecitino rūgšties, kuri yra atsakinga už smegenų veiklą. Baltoji quinoa turi galingų antioksidacinių savybių. Verta paminėti, kad šis produktas yra kelių rūšių, visų pirma, grūdai skirstomi į tris rūšis: juodus, raudonus ir kreminius (dar dažnai vadinamus „baltais“), tačiau be skonio jie visiškai nesiskiria vienas nuo kito. . Dėl išsamesnių patarimų galite kreiptis į vadybininką Biotus svetainėje
Ruošimo būdas:
1 puodelį quinoa, užpilkite šaltu vandeniu santykiu 1 (Quinoa): 1,5 (vanduo). Užvirinkite, įberkite druskos. Virkite ant silpnos ugnies uždengę 15-20 minučių. Garnyras paruoštas! Taip pat tinka salotoms, sriuboms, troškinimui ir kt.Kvinos daiginimas:Kinoją nuplaukite ir pamirkykite 8–12 valandų. Tada gerai nuplaukite, sudėkite atgal į dubenį ir laisvai uždenkite marle arba lėkšte. Maždaug po 12 valandų pasirodys daigai.
Įspėjimas:
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1 puodelis (57 g) | ||
Porcijos viename konteineryje: 3 | ||
Vienai porcijai | % dienos vertės* | |
Kalorijos | 377 | |
Baltymai | 16 g | * |
Riebalai | 5,6 g | * |
Angliavandeniai | 55,5 g | * |
* Dienos poreikis neapibrėžtas |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
5
- Очень люблю киноа. Готовить эту кашу легко и быстро. Богата белком и имеет нейтральный вкус. Использую как самостоятельный гарнир и добавляю в салаты.