Sezamo miltai, sezamo miltai, kevala, ekologiška, 454 g
Kevala, ekologiški sezamo miltai, 16 uncijų (454 g)
Ekologiški sezamo miltai pagamintas iš sertifikuotų ekologiškų nelukštentų sezamo sėklų. Žalios žalios sezamo sėklos sumalamos į smulkius miltus.Sezamo miltai yra įsisavinamas kalcio ir natūralių baltymų šaltinis. Sezamo miltai yra puikus priedas prie kepinių. Maisto gaminimo metu sezamo miltai naudojami kepant kotletus, zrazy, kotletus, žuvį. Toks apkepas patiekalams suteiks subtilų riešutų skonį ir malonų aromatą. Blynai ir blynai, pagaminti iš kvietinių ir sezamo miltų mišinio, turi ypatingą išskirtinį skonį ir rekomenduojami ypatingomis progomis. Sezamų miltai taip pat naudojami kaip sriubų, padažų ir padažų tirštiklis.Jis gali būti naudojamas nuostabiai sezamo chalvai gaminti su kakava, kokosu ar medumi. Skoniui pagerinti sezamo miltų dedama į dribsnius, garnyrus, varškę, jogurtą, kefyrą, salotas, kepinius. Jis sumaišomas su medumi, sirupu ar uogiene, kad būtų saldi pasta skrebučiams. Daugiau skaitykite „Biotus“ svetainėje.
Kaip naudoti: pKepdami galite pakeisti iki 1/ 4 miltų kiekio pagal receptą . Jei receptas reikalauja nelipnių miltų, sezamo miltai gali pakeisti visą reikiamą kiekį. Rekomenduojame eksperimentuoti su kiekiais, kad gautumėte geriausių rezultatų.
Kiti ingredientai: ekologiškų sezamo miltų.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (28 g) sauso | ||
Porcijos Vienam konteineriui: 22 | ||
porcijai | % dienos poreikio | |
kalorijos | 107 | |
Riebalų kalorijos | 30 | |
Bendras riebalų kiekis | 3,33 g | 5 % |
Sotieji riebalai | 0,45 | 2 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis span> | 0 mg | 0 % |
Natris | 11 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 10 g | 3 % |
Maistinių skaidulų | 0 g | 0 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 11,29 g span> | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 4 % | |
Geležis | 22 % |
*Dienos poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį