„Manuka Honey“ su alaviju, 15+, „Manuka Honey“, „Manuka Doctor“, (500 g)
Bet kurio medaus gydomoji galia žinoma jau seniai. Tačiau visai neseniai mokslininkai atkreipė dėmesį į specialų medų, kurį bitės gamina iš arbatmedžio (Manuka) žiedų. & nbsp; Pats medis yra plačiai žinomas dėl savo antibakterinių savybių ir gėlių žiedadulkių & nbsp; ir nektaro, kurį bitės paverčia galutiniu produktu Manuka Honey – šiandien jis neturi analogų savo unikalia sudėtimi.
Manukos medus turi priešuždegiminių, antibakterinių, antivirusinių, antimikrobinių, priešgrybelinių, antioksidacinių ir antiseptinių savybių.
Šis vaistas gali kovoti su daugeliu bakterijų, tarp kurių. Helicobacter pylori (sukelianti skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opas), bakterija Staphylococcus aureus, Escherichia coli & nbsp; ir sukelianti gerklės uždegimą & ndash; streptokoko bakterija. Šis veiksnys buvo pavadintas UMF®. Produktas, turintis gerą antibakterinį poveikį, gali būti laikomas medumi, kurio UMF lygis ® nuo 15+. Atitinkamai, kuo aukštesnis lygis, tuo didesnė nauda sveikatai. Manukos medus sėkmingai kovoja su psoriaze, egzema, dermatitu, pūsleline, kai kuriomis grybelinėmis nagų ligomis, furunkulomis, spuogais, pragulomis ir pan. Išsamesnių patarimų galite gauti Biotus svetainėje
Rekomenduojamas naudojimas: 1 valgomasis šaukštas kasdien, jei reikia.
Kiti ingredientai: Manuka medaus ir alavijo sulčių milteliai (0,87%). 1 valgomajame šaukšte yra 36 g Aloe Vera (vidinės sultys).
Įspėjimai: neduoti vaikams iki 12 mėn. Laikykite vėsioje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Jei medus per tirštas, trumpam padėkite į šiltą vietą.
Atsargos: | ||
Porcijos dydis: 1 valgomasis šaukštas (21 g) | ||
Indelio porcijos: 24 | ||
Vienai porcijai | % dienos reikalavimas | |
kalorijų | 70 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Natris | 1 mg | 0 % |
Iš viso angliavandenių | 17 g | 6 % |
Cukrus | 15 g | |
Baltymai | 0 g | |
* Dienos vertė procentais, pagrįsta 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį