Manuka medus su citrina 15+, MGO 45+, Manuka medus su citrina, Manuka Doctor, 500 g
Bet kurio medaus gydomoji galia žinoma jau seniai. Tačiau visai neseniai mokslininkai atkreipė dėmesį į specialų medų, kurį bitės gamina iš arbatmedžio (Manuka) žiedų. & nbsp; Pats medis yra plačiai žinomas dėl savo antibakterinių savybių ir gėlių žiedadulkių & nbsp; ir nektaro, kurį bitės paverčia galutiniu produktu. Manukos medus savo unikalia sudėtimi šiandien neturi analogų.
Manukos medusyra priešuždegiminis, antibakterinis, antivirusinis, antimikrobinis, priešgrybelinis, antioksidacinės ir antiseptinės savybės.
Šis vaistas gali kovoti su daugybe bakterijų, įskaitant: Helicobacter pylori (sukeliančią skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opas), Staphylococcus bakteriją, E. coli ir sukelia gerklės uždegimą - Streptococcus bakterija. Šis veiksnys buvo pavadintas UMF®. Medus, kurio UMF ® lygis yra 15+, gali būti laikomas gero antibakterinio poveikio produktu. Atitinkamai, kuo aukštesnis lygis, tuo didesnė nauda sveikatai. Manukos medus sėkmingai kovoja su psoriaze, egzema, dermatitu, pūsleline, kai kuriomis grybelinėmis nagų ligomis, furunkulomis, spuogais, pragulomis ir pan. Išsamesnių patarimų galite gauti su vadybininku Biotus svetainėje.
Manuka Doctor, Manuka Honey Bio Active su citrina 15+, MGO 45+, 17,6 uncijos (500 g)
> Rekomenduojamas naudojimas: 1 valgomasis šaukštas kasdien, jei reikia.
Kiti ingredientai: manukos medus, fruktozė, citrinų sulčių koncentratas (4%), citrinų aliejus. 1 valgomajame šaukšte yra 5 ml citrinos sulčių.
Įspėjimai: neduoti vaikams iki 12 mėn. Laikykite vėsioje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Jei medus per tirštas, trumpam padėkite į šiltą vietą.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1 valgomasis šaukštas (21 g) | ||
Indinio porcijos: 24 | ||
Vienai porcijai | % Dienos vertė | |
Kalorijos | 70 | |
Bendras riebalų kiekis | 0g | 0% |
Natrio | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 17 g | 6 % |
Cukrus | 15 g | |
Baltymai | 0g | |
* Dienos vertė procentais pagrįsta 2000 kalorijų dieta. |
Grįžti į prisijungimo puslapį