Migdolų sviestas be priedų, plikasis migdolų sviestas, Barney sviestas, baltas, 454 g.
Nėra sandėlyje
Prekyboje (baigia)
Plikytas migdolų sviestas, lygus - Tai skanus ir labai sveikas maisto produktas. Migdolų aliejus gali sumažinti skrandžio rūgštingumą. Migdolų aliejus, pasižymintis minkštinančiomis ir raminančiomis savybėmis, rekomenduojamas vaikams nuo pilvo pūtimo kaip švelni vidurius laisvinanti priemonė. Migdolų aliejus gali sumažinti blogojo cholesterolio kiekį kraujyje. Migdolų aliejus stiprina nervų sistemą, stimuliuoja smegenis ir atkuria nuotaiką. Migdoluose yra pakankamai geležies ir magnio, kad kraujas būtų deguonimi ir padidėtų hemoglobino kiekis.
Gamintojas Barney Butter - vienas geriausių pasaulio istorijoje, pristatė migdolų sviestą sumuštiniams, be papildomų komponentų. Natūralus sviestas su neprilygstamo skonio, pagamintas iš Kalifornijos migdolų ir turi originalų aromatą. Dėl riboflavino kiekio su variu ir magniu migdolus laikau gana energingu produktu. Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Barney sviestas, plikasis migdolų sviestas, lygus
Siūlomas naudojimas: galite mėgautis šaukštu tiesiai iš stiklainio; tepti ant skrebučio, krekerių, daržovių ir kt.
Kiti ingredientai: skrudinti migdolai, palmių aliejus .
Įspėjimai:
be druskos ar cukraus. Laikyti vėsioje vietoje.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 2 šaukštai (32g) | ||
Indelio porcijos:  ;14 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijų | 180> | |
Riebalų kalorijos | 140 | |
Bendras riebalų kiekis | 15 g | 24 % |
Sočiųjų riebalų | 1 g | 6 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Iš viso angliavandenių | 7 g | 2 % |
Maistinių skaidulų | 4 g | 16 % |
Cukrus | 1 g | |
Baltymai | 7 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 8 % | |
Geležis | 6 % | |
Vitaminas E | 40 % | |
Magnis span> | 20 % | |
* reikalavimas yra remiantis 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį