Amarantų miltai, Bob's Red Mill, 623 g
Amarantų miltai (burolentų miltai) yra maistinių medžiagų šaltinis ir turi didelę biologinę vertę. Amarantuose yra daug vitaminų (C, PP, E, A, B1, B2, B4, C, D), mikroelementų geležies, kalio, kalcio, fosforo, magnio, vario ir kt.), taip pat kitų biologiškai aktyvių medžiagų (skvaleno, fitosterolių, fosfolipidų ir kt.). Burnočių miltai puikiai dera su kitų rūšių produktais, jais galima pakeisti 25% pagrindinių receptų miltų. Puikiai tinka kepiniams be glitimo, kai dera su kitais miltais be grūdų ar krakmolo. Amarantuose yra visų būtinų aminorūgščių, įskaitant liziną, kurio nėra daugumoje grūdų. Sudėtyje yra daug skaidulų ir yra geras magnio ir geležies šaltinis. Amarantas yra įspūdingas jūsų dietos priedas. Amarantų miltai yra švelnaus, šiek tiek saldaus, riešutinio, žemiško skonio.
Dietos su nesmulkintais grūdais ir kt. augalinis maistas, kuriame yra mažai riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio, gali sumažinti širdies ligų ir tam tikrų vėžio rūšių riziką. Jei norite gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su „Biotus“ svetainės vadovu.
Bob's Red Mill, ekologiški, viso grūdo burnočių miltai
Naudojimas: Morkų sausainių kepimo receptas:
6 šaukštai. Augalinis aliejus
1/2 puodelio agavų sirupo 6 valg. vandens 2 stiklinės burnočių miltų 2/3 stiklinės šaknų krakmolo 1 arbatinis šaukštelis kepimo sodos 1/2 arbatinio šaukštelio jūros dumblių druskos 1 arbatinis šaukštelis cinamono 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės 2/3 puodelio tarkuotų morkų 2/3 puodelio razinų span>
Įkaitinkite orkaitę, ištepkite kepimo skardą riebalais. Sumaišykite visus šlapius ingredientus. Atskirame dubenyje persijokite miltus ir visus sausus ingredientus, suberkite šlapius, išmaišykite. Suberkite razinas ir tarkuotas morkas. Dėti ant kepimo skardos su šaukštu. Kepkite 12-15 minučių, kol sausainiai lengvai paruduos. Išimkite iš orkaitės, atvėsinkite.
Kiti ingredientai: ekologiškas viso grūdo burnočiai.
Sudėtis: | ||
Patiekalas: 1/4 puodelio (30 g) | ||
Porcijos Talpykla: 20 | ||
porcijai | % dienos poreikio | |
kalorijų | 110> | |
Riebalų kalorijos | 18 | |
Bendras riebalų kiekis | 2g | 3% |
Sotieji riebalai | 0,5 g | 1 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
natrio | 6 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 20 g | 7 % |
Maistinės skaidulos | 3 g | 12 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymų | 4 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 2 % | |
Kalcis | 3 % | |
Geležis | 12 % |
*Apskaičiuotas dienos poreikis laikantis 2000 kalorijų dietos. Jūsų paros norma Vertė gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Kalorijos: | 2 000 | 2 500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sotieji riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
cholesterolio | mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2,400 mg | 2,400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį