Baltieji ryžių miltai, Bob's Red Mill, balti saldūs ryžių miltai, 680 g
Saldūs baltieji ryžių miltai gaminami iš įvairių ryžių, dažnai vadinamų „lipniais ryžiais“, kurie yra labai krakmolingi ir pasižymi išskirtinėmis surišimo savybėmis. Tai puikus kepimo ingredientas ( be Tai taip pat puikus tirštiklis sriuboms, padažams ir padažams gaminti. Saldūs baltieji ryžių miltai yra be glitimo, juose yra daug angliavandenių ir mažai riebalų. Krakmolio procentas yra daug didesnis , nei įprasti balti ryžių miltai. Šie miltai kepiniuose dažniau naudojami kaip krakmolas, todėl kepiniams suteikia drėgmės. Nepaisant pavadinimo, jie nėra saldūs, tačiau dažnai naudojami desertams gaminti ir yra pagrindinis ingredientas gaminant japoniškas desertas mochi. Jei norite gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su svetainės vadovu Biotus.
Bob's Red Mill, Sweet Baltasis Ri ce miltai
Naudokite:
1 keksiukų receptas puodelis saldžių baltųjų ryžių miltų; 1/2 puodelio sorgo miltų; 1/4 puodelio kukurūzų krakmolo; 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių; 1 arbatinis šaukštelis ksantano dervos; 1 puodelis sviesto, kambario temperatūros; 1 puodelis granuliuoto cukraus; 4 kiaušiniai; 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės;
Sviestą ir cukrų plakite iki šviesios ir purios masės, maždaug 5 minutes. Po vieną įmuškite kiaušinius, gerai išmaišykite kiekvieną. Įdėkite vanilės.
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kukurūzų krakmolą, ksantano dervą ir kepimo miltelius. Sudėkite sausus ingredientus į šlapius ingredientus ir išmaišykite iki vientisos masės. . Kepkite pyrago formoje 60 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Atvėsinkite apie 10 minučių.
Pyragą išimkite iš formos, palikite visiškai atvėsti
Dkiti ingredientai: saldūs baltieji ryžiai. Laikykite atšaldytą arba užšaldytą.
Sudėtis : | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (40 g) | ||
Indelio porcijos: 17 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
Kalorijos | 150 | |
Riebalų kalorijos | 5 | |
Bendras riebalų kiekis | 0,5 g | 1 % |
Transriebalai | 0 g | |
Monosotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Polisotieji riebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Iš viso angliavandenių | 32 g | 11 % |
Maistinės skaidulos Cukrus | 1 g 1 g | 3 %
|
Baltymai | 3 g | 0 % |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 0 % | |
* Dienos vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Jūsų paros norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
kalorijos | 2000 | 2500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sotieji riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2 400 mg td> | 2 400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis |   ; | 300 g | 375 g |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį