Virškinimo fermentai, kaimo gyvenimas, 100 skirtukų
Virškinimo fermentai (fermentai) – skaido tris pagrindines maistines medžiagas: baltymus, riebalus ir angliavandenius. Iš esmės viskas, ką valgome. Jie dalyvauja beveik visose organizme vykstančiose cheminėse reakcijose. Šis produktas yra specialiai sukurtas glitimo ir kazeino virškinimui. Daugiau apie produktą galite sužinoti Biotus svetainėje.
Fermentai yra virškinimo trakto, seilių liaukų, skrandžio ir kasos asistentai. Nepakankamas reikalingų fermentų kiekis ir organizmas tiesiog nepajėgia pilnai apdoroti maisto. Iki 35 metų virškinimo trakto fermentinė sistema yra taip perkrauta, kad tokiame amžiuje dažnai pasireiškia cukrinis diabetas, nutukimas, lėtinis gastritas, kolitas, pankreatitas. Jis turės priešuždegiminį poveikį.
Kaip vartoti: 2 tabletės po valgio.
Kiti ingredientai: laktozė, stearino rūgštis, silicio dioksidas, celiuliozė ir glicerinas (danga), magnio stearatas, vanilinas, augalinis glajus.
Sudėtyje yra sojos ir pieno.
Sudėtyje nėra: kviečių, glitimo, druskos ar dirbtinių dažiklių.
Pasikonsultuokite su savo Jei esate nėščia arba vartojate vaistus, prieš vartodami pasitarkite su gydytoju.
Jei pasireiškia nepageidaujamos reakcijos, nutraukite produkto vartojimą ir pasitarkite su gydytoju.
Saugoti 15 ° - 30º C.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Sudėtis:
Patiekimas: 2 tabletės | ||
Indelio porcijos: 50 | ||
  ; | Vienai porcijai | % DV |
Kalcis (kalcio karbonatas) | 125 mg | 13 % |
Proteazės fermentas (Aspergillus Niger) | 200 mg span> | * |
Alfa amilazės fermentas (Aspergillus Niger) | 200 mg | * |
Betainas (200 mg betaino hidrochlorido ) | 152 mg | * |
Pankreatino ekstraktas 3X | 100 mg | * |
Pepsinas | 100 mg | * |
Bromelainas (150 GDU/g) (ananasai) | 100 mg | * |
Papainas (2000 USP vienetų/mg) (papaya carica) | 100 mg | * |
tulžies ekstraktas | 60 mg | * |
Lipazė (1000 SV/g) (Aspergillus Niger) | 50 mg | * |
Celiulazės fermentas (Aspergillus Niger) | 20 mg | * |
. *Dienos poreikis nenustatytas. LU – lipazės vienetai GDU – virškinimo želatinos vienetai USP – USP |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Grįžti į prisijungimo puslapį