Marinuotų slyvų tyrė, Umeboshi pasta, Eden Foods, Umeboshi pasta, 200 g
Aprašymas
Umeboshi yra marinuotos japoniškos slyvos. Dėl didžiulio citrinos ir askorbo rūgšties kiekio Umeboshi yra labai aštraus rūgštaus sūrumo skonio.
Pagaminta iš tyrės, marinuotų slyvų. Jis turi aštrų, sūrų, rūgštų skonį ir puikiai tinka salotų padažams, padažams, sriuboms ir sušiams. Išbandykite tai ant kukurūzų burbuolių, o ne sviesto. „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik nusipirkti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Eden Foods, Selected, Umeboshi pasta, Marinuotos slyvų tyrės, 7 uncijos (200) g)
Kiti ingredientai:
Įspėjimas:
Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Patiekalo dydis: 1 arbatinis šaukštelis šaukštas (6 g) | |||
Vienoje talpykloje: apie 33 porcijos | |||
Viena porcija | % nuo dienos poreikio | ||
kalorijų | 5 | ||
Kalorijos iš riebalų | 0 | ||
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % | 0 % |
Sočiųjų riebalų | 0 g | 0 % | |
Transriebalų | 0 g | ||
Cholesterolio | 0 mg | 0 % | |
Natrio | 340 mg | 14 % | |
Bendras angliavandenių kiekis | 0 g | 0 % | |
Maistinių skaidulų | 0 g | 0 % | |
Cukrus | 0 g | ||
Procentinė dienos vertė, pagrįsta dieta 2000 kalorijų. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį