Facebook Pixel

Gyslotis (Psyllium Fiber), XXI a., 160 dangtelių

Gamintojas: Jungtinės Valstijos
kokybės užtikrinimas
Ypatumai:
Be glitimo
Sertifikuota ES
Prekės kodas: 2520
Brūkšninis kodas: 740985270240

Nėra sandėlyje

13,07 €
Pardavėjas: Biotus
Biotus
Aprašymas
Vartodami šį produktą atsikratysite vidurių užkietėjimo ir išvengsite tulžies akmenų susidarymo. Gyslotis teigiamai veikia virškinamąjį traktą ir visą organizmą.

Naudojimo rekomendacijos: vartoti iki 6 kapsulių, užsigeriant dideliu kiekiu skysčio. Galima vartoti 3 kartus per dieną.

Kiti ingredientai: psilio lukštas, želatina, celiuliozė, magnio stearatas.

Sudėtyje nėra: cukraus, druskos, krakmolo, mielių, kviečių, glitimo, kukurūzų, sojų, pieno, kiaušinių, vėžiagyvių ir konservantų.

Įspėjimai: Atkreipkite dėmesį: šis produktas turi būti valgomas su pilna stikline skysčio, be pakankamai skysčio – gali uždusti. Nevalgykite šio produkto, jei jums sunku nuryti.

Sudėtis:

Junginys
Patiekimas: 3 kapsulės
Indinio porcijos: 32
  Vienai dienos porcijai% jūsų dienos poreikio †
kalorijų 10 
Bendras angliavandenių kiekis 2 g1 %
Maistinės skaidulos2 g12 %
Tirpusis pluoštas2 g**
Baltymai1 g 
Geležis0,4 mg2 %
Kalis25 mg<1 %

† Dienos poreikis pagrįstas 2000 kalorijų dieta. 

*Dienos poreikis nenustatytas

Ne vaistinis preparatas. Prieš vartodami pasitarkite su gydytoju.

Klientų klausimai

Nėra klausimų

Užduokite savo klausimą

Klausimas bus rodomas po moderavimo.

    Visi atsakymai bus rodomi po moderavimo.

    Customer Reviews

    0

    0 apžvalgos

    Filtrai
    Data
    Įvertinimas Naudingumas

    Nėra atsiliepimų

    Parašyti atsiliepimą
    Gaukite 0,90 € į savo premijos paskyrą, kad peržiūrėtumėte produkto nuotrauką arba vaizdo įrašą*
    * Išsami informacija apie reklamą nuorodoje
    Pridėti apžvalgą
    • Kaip vertinate šį produktą?

    Nuoroda į vaizdo įrašą iš Youtube

    Pridėkite iki 10 vaizdų .jpeg, .jpg, .gif, .png formatais, failo dydis iki 5 MB

    Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.

    loader
    You submitted your review for moderation.