Probiotikai, XXI amžius, 60 kapsulių
Nėra sandėlyje
Jogurtuose yra pakankamai probiotikų lakto- o bifidobakterijos, rauginti kopūstai (nepasterizuoti) yra probiotikai: pediokokai, leukonostokas ir laktobacilos, kai kurių rūšių sūriuose – kefyras. Miso sriuboje, ruošiamoje pagal originalų japonų receptą, labai daug probiotikų ir jame yra apie 162 draugiškų bakterijų.
Pakankamus probiotikų kiekius lengviausia gauti iš maisto papildų tablečių, kapsulių, miltelių ir skysčių pavidalu.
Kaip naudoti: 2 kapsules per dieną valgio metu. Neviršykite rekomenduojamos dozės.
Sudėtyje nėra: cukraus, druskos, mielių, konservantų, dirbtinių skonių ar dažiklių.
  ;Įspėjimai: jei esate nėščia, maitinate krūtimi arba vartojate vaistus, prieš vartodami šį vaistą pasitarkite su gydytoju. Nepageidaujamų reakcijų atveju - nutraukite vartojimą ir kreipkitės į gydytoją. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei apsauginis žiedas sulūžęs arba jo nėra.
Kiti ingredientai: maltodekstrinas, želatina, inulinas, celiuliozė, magnio silikatas, silicio dioksidas, magnio stearatas. 
Sudėtis : | ||
Patiekimas: 2 kapsulės | ||
Indinio porcijos: 30 | ||
Ingredientai vienai porcijai | % dienos vertė | |
Patentuotas mišinys: | 1,250 mg | *** |
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus delbrueckii | ||
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį