Kvietiniai miltai (Premium), kvietiniai miltai, Bob's Red Mill, ekologiški, 2,27 kg
Premium Organic kepimo miltaipagaminti iš aukščiausios kokybės tamsiai raudonų kviečių (Amerika). Miltuose yra visų maistinių medžiagų iš kviečių gemalų (aliejaus), skaidulų iš sėlenų, baltymų (endospermo iš branduolio). būtinų mineralų (fosforo, magnio, cinko ir geležies). „Bob's Red Mill Premium“ miltai yra puikus būdas kepti sočią viso grūdo duoną, įskaitant maistingus sumuštinius, kaimiškas bandeles, mėsainių bandeles, riestainius, kliņģerus ir tortilijas. Viso grūdo kvietiniai miltai tinka bandelėms, sausainiams kepti.
Viso grūdo produktai yra svarbūs jūsų sveikatai. Viso grūdo grūdus sudaro: sėlenos, endospermas ir gemalas.  Jame yra daug skaidulų, svarbių vitaminų, mineralų ir fitonutrientų. Daugiau apie tai, taip pat apie daugelį kitų suaugusiųjų ir vaikų sveikatai naudingų maisto produktų ir gėrimų galite sužinoti „Biotus“ svetainėje.
Bob's Red Mill , ekologiški 100 % akmens malti pilno grūdo kvietiniai miltai
Maisto gaminimo instrukcijos:
Rytiniai keksiukai: 2 puodeliai pilno grūdo miltų; 1 puodelis cukraus; 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo sodos; 1 šaukštas malto cinamono; 1/2 šaukštelio druskos;   ;3/4 stiklinės tarkuoto kokoso; 3 kiaušinių; 1/2 stiklinės augalinio aliejaus; 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto; 1 didelis tarkuotas obuolys (apie 1 puodelis); 2 puodeliai tarkuotų morkų (apie 2 puodeliai); 1 puodelis kapotų graikinių riešutų; 2 šaukštai smulkiai pjaustyto imbiero.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °F. Kepimo puodelius išklokite popieriumi.
Sumaišykite miltus, cukrų, soda, cinamoną. ir druskos. Suberkite kokosą ir išmaišykite iki vientisos masės. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, sviestą, obuolių padažą ir vanilę. Sudėkite obuolį, morkas ir ananasus ir išmaišykite iki vientisos masės. Sudėkite miltų mišinį ir švelniai išmaišykite. sumaišykite su graikiniais riešutais ir imbieru.
Šaukštu pripildykite formeles. Kepkite 25–30 minučių arba tol, kol dantų krapštukas bus švarus. (12 keksiukų).
Kiti ingredientai: ekologiški pilno grūdo raudonieji kvietiniai miltai.
Ingredientai: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (38 g) sausų miltų | ||
Indelio porcijos: Apie 60 | ||
Viena porcija | % dienos poreikis* | |
kalorijos | 140 | |
Riebalų kalorijos | 10 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 2 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natrio | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 27 g | 9 % |
Maistinės skaidulos | 5 g | 20 % |
Cukrus | 1 g | |
Baltymai | 7 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 2 % | |
geležis |   ; | 10 % |
magnis | 15 % | |
Fosforas | 15 % | |
Cinkas | 15 % |
* Dienos poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. Jūsų paros norma gali būti didesnis arba mažesnis, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Kalorijos: | 2 000 | 2 500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sotieji riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
natrio | Mažiau nei | 2,400 mg | 2,400 mg |
Iš viso angliavandenių | 300 g span> | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Grįžti į prisijungimo puslapį