Žuvų taukai, Super Omega-3, Carlson Labs, 1200 mg, 250 kapsulių
Prekyboje
Carlson Labs žuvų taukai gaminami iš šviežios žuvies, sugautos prie Norvegijos krantų. Aliejus gaminamas nenaudojant chemikalų ir pridedant vitamino E. Siekiant išsaugoti žuvų taukų šviežumą, pakuotės viduje esantis oras pakeičiamas azotu. Omega-3 (super)– tai produktas, kuris yra omega-3 polinesočiųjų DHR ir EPA šaltinis. Tačiau pagrindinė žuvų taukų vertė – polinesočiųjų rūgščių, kurių organizmas negamina. Vaikams nuo mažens vartojant žuvų taukus, sumažėja alergijų ir astmos atsiradimo rizika. Tiems, kurie nevalgo riebios žuvies, Carlson Lab siūlo omega-3 minkštose želatinos kapsulėse. Kapsulėse yra 1200 mg (1,2 gramo) specialaus žuvų taukų koncentrato viso kūno sveikatai. Nuo 1982 m. „Carlson Labs“ yra pagrindinis žuvų taukų gamybos specialistas. Išsamesnių patarimų galite gauti „Biotus“ svetainėje esantį vadybininką.
Carlson Labs, Wild Caught Super Omega-3 brangakmeniai
Naudojimas: Suaugusiesiems valgio metu išgerkite du minkštus gelius.
Kiti ingredientai: softgel: galvijų želatina, glicerinas, vanduo, tokoferolių mišiniai.
Sudėtyje yra žuvies (ankovičių, sardinių ir skumbrių).
Sudėtyje nėra: glitimo, gyvsidabrio, kadmio, švino, sunkiųjų metalų.
Įspėjimai: laikykite sausoje ir vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei apsauginis žiedas sulūžęs arba jo nėra.
Sudėtis: | ||
Pateikimas: 2 gelio kapsulės | ||
Indinio porcijos: 125 | ||
Viena porcija | % paros poreikio | |
kalorijų | 20 | |
Bendras riebalų kiekis | 2 g | 3 % ** |
Baltymai | <1 g | <1 % |
Norvegiški žuvų taukai | 2 g | |
Vitaminas E (L-tokaferolis) | 13,4 mg | 89 % |
Bendras omega-3 | 1 200 mg | * |
EPA (eikosapentaeno rūgštis) | 600 mg | |
DHA ((dokozaheksaeno rūgštis) | 400 mg | |
* Dienos poreikis nenustatytas ** Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Pirkite su šiuo produktu
Customer Reviews
4
- Омега-3 необходима для работы мозга и укрепления нервной системы. Результат - память стала лучше и повысилась концентрация внимания.