Sojų padažas, natūralus sojų padažas, Bragg, 180 ml
Natūralus sojų padažas, skysti amino rūgštys, natūralaus sojų padažo alternatyva
Ekologiškas sojų padažas gaminamas iš ne GMO sojų ir yra subtilaus skonio. Sojų padažas yra sveikesnis nei įprasta druska. Padažas dedamas į įvairius patiekalus, naudojamas maisto marinavimui. Produktai su juo tampa ryškesni skonio ir aromato. „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Rafinuotoje sojų padažo ir Tamari Bragg skystųjų amino rūgščių alternatyvoje 16 aminorūgščių: Alaninas Glicinas Leucinas Serinas Argininas Histidinas Metioninas Treoninas Asparto rūgštis Mažos amino rūgštys natūraliai gaunamos tik iš skystų sojų baltymų.
Naudojimas
Įpilkite į salotas ir padažus, sriubas, daržoves , paukštieną, troškinius, bulves, tofu, sūdytą jautieną, ryžius ir pupeles, mėsą, žuvį, kukurūzų spragėsius, padažą ir padažus bei skanų sultinį.4 purškimai = apytiksliai ½ arbatinis šaukštelis Jei trūksta natrio, pagal skonį praskieskite vandeniu. Sukratykite, kad nesusidarytų nuosėdų.
Kiti ingredientai:
  ;Įspėjimai:
Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Sudėtis: | |||
Patiekimo dydis: 1 šaukštelis. (5 ml) | |||
Indelio porcijos: 36 | |||
Viena porcija | % nuo dienos poreikio | ||
kalorijų | 0 | ||
Kalorijos iš riebalų | 0 | ||
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % | 0 % |
Transriebalų | 0 g | ||
Cholesterolis | 0 mg | 0 % | 0 % |
Natris | 320 mg | 13 % | |
Bendras angliavandenių kiekis | <1g | 0 % | 0 % |
Baltymai | <1 g | ||
Vitaminas A | 0 % | ||
Nereikšmingas kalorijų šaltinis iš riebalų, sočiųjų riebalų ir transriebalų c, cholesterolio, maistinių skaidulų, cukrų, vitamino A, vitamino C, kalcio ir geležies. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį