Sojų padažas, natūralus sojų padažas, Bragg, 473 ml
Natūralus sojų padažas, skysti aminorūgštys, natūralaus sojų padažo alternatyva
Ekologiškas sojų padažas gaminamas iš ne GMO sojos ir yra subtilaus skonio. Sojų padažas yra sveikesnis nei įprasta druska. Padažas dedamas į įvairius patiekalus, naudojamas maisto marinavimui. Produktai su juo tampa ryškesni skonio ir aromato. „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Paraiška
Dėti į salotas ir padažus, sriubas, daržoves, paukštieną, troškinius, bulves, tofu, sūdytą jautieną, ryžius ir pupeles, mėsą, žuvį, kukurūzų spragėsius, padažą ir padažus, ir skanus sultinys Sudėtyje nėra valgomosios druskos. Jei jums reikia mažiau natrio, paimkite 177 ml Bragg's ir praskieskite jį 1/3 išgryninto vandens arba pagal skonį, taip pat galite dėti tiesiai į patiekalus.
Kiti ingredientai:
Įspėjimai:
laikykite vėsiai, sausai vieta.
Sudėtis: | |||
Patiekimo dydis: 1/2 šaukštelio. (2,5 ml) | |||
Indelio porcijos: 189 | |||
Viena porcija | % nuo dienos poreikio | ||
kalorijų | 0 | ||
Kalorijos iš riebalų | 0 | ||
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % | 0 % |
Transriebalų | 0 g | ||
Cholesterolis | 0 mg | 0 % | 0 % |
Natris | 160 mg | 6 % | |
Bendras angliavandenių kiekis | 100 mg | 0 % | |
Baltymų | 310 mg | ||
Vitaminas A | 0 % | ||
Vitaminas C | 0 % | ||
K Alcis | 0 % | ||
Geležis | 0 % | ||
Nereikšmingas šaltinis kalorijų iš riebalų, sočiųjų riebalų, transriebalų, cholesterolio, maistinių skaidulų, cukrų, vitamino A, vitamino C, kalcio ir geležies. |
kalorijos | 2 000 | 2 500 | |||
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65g | 80g | ||
Sočiųjų riebalų | Mažiau nei | 20 g | 25 g | 25 g | 20 g span> |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg | ||
natrio | mažiau nei | 2 400 mg | 2 400 mg | ||
Bendras angliavandenių kiekis span> | 300 g | 375 g | |||
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g | |||
Kalorijų kiekis grame |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį