Facebook Pixel

Tofu miso sriuba (ekologiška), sriuba su tofu, Edward ir Sons, tirpi, 4 x 9 g

Gamintojas: Jungtinės Valstijos
kokybės užtikrinimas
Ypatumai:
Veganai
Ekologiškas/natūralus
Be glitimo
Košerinis maistas
Sertifikuota ES
Prekės kodas: 14286
Brūkšninis kodas: 043182000925

Nėra sandėlyje

7,03 €
Pardavėjas: Biotus
Biotus
Aprašymas
Tai patiekalas, kurį dievina beveik visi japonai. Jį pamėgo daugelis mūsų tautiečių dėl ryškaus skonio, originalumo, naudos ir lengvo paruošimo. Miso – tai fermentuota pupelių pasta natūralus koji pelėsis kuris kartu su ryžiais yra nepakeičiama nacionalinės japonų virtuvės dalis. . Makaronai ruošiami iš virtų ir sutrintų sojų pupelių, pridedant druskos ir salyklo (daigintų ir raugintų ryžių, kviečių ar miežių grūdų). Gautą mišinį galima fermentuoti nuo savaitės iki metų. Naudokite miso kaip sriubų, troškinių ar padažų pagrindą. Kadangi miso sriuba yra vegetariškas maistas, gaminamas iš ankštinių augalų, joje visiškai nėra cholesterolio ir sočiųjų riebalų, be to, jis yra izoflavonų šaltinis. 

Miso pasta gali būti naudojama kaip konservantas ruošiant žalią žuvį (sumaišius su miso, žuvį galima laikyti savaitę). Iš jo gaminamas aštrus padažas šviežioms daržovėms, padažams. Miso dedama į sriubą iš žuvies, vėžiagyvių, jūros dumblių ir daržovių. Šiame sezoniniame patiekale gausu vitamino C, karotino ir skaidulų. Miso pastoje gausu baltymų, joje yra lecitino, glutamino rūgšties, vitamino B ir daug mikroorganizmų, kurie skatina maisto pasisavinimą, reguliuoja žarnyno veiklą. Išsamesnių patarimų galite gauti svetainėje esančiame vadove  Biotus .

Edvardas ir amp; „Sons“, ekologiškas miso puodelis, tradicinė sriuba su tofu, 4 vokai po vieną porciją, po 9 g

Ruošimo būdas: pridėkite turinio vienas vokas iki 200 ml  karštas vanduo. Išmaišykite. Mėgaukitės!

Patarimas: gamindami namuose galite naudoti garuose virtų daržovių vandens likučius, kad suteiktumėte skonį ir padidintumėte maistinių medžiagų kiekį. span>

span>

Kiti ingredientai: liofilizuoti ekologiški miso (ekologiškos sojos pupelės, ekologiški auginami ryžiai, jūros druska), liofilizuotai džiovintas ekologiškas tofu (vanduo, ekologiškos sojos pupelės, kalcio sulfatas, magnio chloridas), ekologiški svogūnų milteliai, ekologiškas svogūnas, wakame jūros dumbliai, ekologiškos petražolės.

Sudėtyje yra sojos. span>

Miso sriuboje yra gyvūninės kilmės produktų, cukraus, konservantų, hidrintų riebalų, mononatrio glutamato arba cheminių priedų.

Junginys
Ingredientai:
Patiekimas:  1 paketėlis (9 g)
Indelio porcijos: 4
 Viena porcija% dienos poreikio*
Kalorijos35  
Kalorijos iš riebalų10  
Bendras riebalų kiekis1 g 2 %
Sotieji riebalai 0 g0 %
Transriebalai 0 g 
Cholesterolio 0 mg0 %
Natris span>480 mg20 %
Bendras angliavandenių kiekis ov4 g1 %
Maistinių skaidulų<1 g3 %
Cukrus<1g 
Baltymai2 g 
Vitaminas A  2 %
Vitaminas C 2 %
Kalcis 2 %
geležis   ;4 %
* Dienos poreikis, pagrįstas dieta 2000 kalorijų.
Ne vaistinis preparatas. Prieš vartodami pasitarkite su gydytoju.

Klientų klausimai

Nėra klausimų

Užduokite savo klausimą

Klausimas bus rodomas po moderavimo.

    Visi atsakymai bus rodomi po moderavimo.

    Customer Reviews

    0

    0 apžvalgos

    Filtrai
    Data
    Įvertinimas Naudingumas

    Nėra atsiliepimų

    Parašyti atsiliepimą
    Gaukite 0,90 € į savo premijos paskyrą, kad peržiūrėtumėte produkto nuotrauką arba vaizdo įrašą*
    * Išsami informacija apie reklamą nuorodoje
    Pridėti apžvalgą
    • Kaip vertinate šį produktą?

    Nuoroda į vaizdo įrašą iš Youtube

    Pridėkite iki 10 vaizdų .jpeg, .jpg, .gif, .png formatais, failo dydis iki 5 MB

    Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.

    loader
    You submitted your review for moderation.