Shiro Miso sriuba, Eden Foods, ekologiška, 345 g
Main image Click to view image in fullscreen
calcActive())" class="thumbs-images">
Gamintojas: Jungtinės Valstijos
kokybės užtikrinimas Ypatumai:
Ekologiškas/natūralus
Košerinis maistas
Sertifikuota ES
Aprašymas
Tai patiekalas, kurį dievina beveik visi japonai. Daugelis mūsų tautiečių jį taip pat pamėgo dėl ryškaus skonio, originalumo, naudingumo ir lengvo paruošimo. Miso shiro – tai natūralaus sojos pupelių arba javų (ar jų sėklų) koji pelėsio fermentacijos produktas, kuris kartu su ryžiais yra nepakeičiama nacionalinės japonų virtuvės dalis. Makaronai gaminami iš virtų ir sutrintų sojų pupelių, pridedant druskos ir salyklo (daigintų ir fermentuotų miežių grūdų). Gautas mišinys fermentuojamas 12 mėnesių. Dėl sodrios, sodrios šokolado spalvos ir švelnaus druskos skonio Eden Organic Genmai miso puikiai tinka žiemos patiekalams. Miso naudokite kaip sriubų, troškinių ar padažų pagrindą.Kadangi miso sriuba yra vegetariškas maistas iš ankštinių augalų, joje visiškai nėra cholesterolio ir sočiųjų riebalų bei yra izoflavonų šaltinis. Miso pasta gali būti naudojama kaip žalios žuvies konservantas (sumaišius su miso, žuvį galima laikyti savaitę). Iš jo gaminamas aštrus padažas šviežioms daržovėms, padažams. Miso dedama į sriubą iš žuvies, vėžiagyvių, jūros dumblių ir daržovių. Šiame sezoniniame patiekale gausu vitamino C, karotino ir skaidulų. Miso pastoje gausu baltymų, joje yra lecitino, glutamo rūgšties, B grupės vitaminų ir daugybės mikroorganizmų, kurie skatina virškinimą ir reguliuoja žarnyno veiklą. „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Eden Foods, Certified Organic Shiro Miso
Rekomenduojamas naudojimas
Shiro miso ypač tinka vasaros patiekalams: sriuboms, salotų padažams, padažams, marinatams, makaronams .
Kiti ingredientai:
Ekologiški ryžiai, sveikos ekologiškos sojos pupelės, vanduo, jūros druska, koji pelėsiai.Atidarytą laikykite šaldytuve.
Įspėjimai:
laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Junginys
Ingredientai: | ||
Porcijos dydis: 1 valgomasis šaukštas ( 17 g) | ||
Tarpelyje: 20 porcijų | ||
Viena porcija | % nuo dienos poreikio | |
kalorijų | 30 | |
Riebalų kalorijos | 5 | |
Bendras riebalų kiekis | 0,5 g | 1 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 330 mg | 14 % |
Kalis | 15 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 6 g | 2 % |
Maistinės skaidulos  ; | <1g | 2 % |
Cukrus | 4 g | |
Baltymai | 1 g | 2 % |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 0 % | |
Riboflavinas (B2) | 2 % | |
Procentinė dienos vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. |
Ne vaistinis preparatas. Prieš vartodami pasitarkite su gydytoju.
Klientų klausimai
Nėra klausimų
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Filtrai
Nėra atsiliepimų
Grįžti į prisijungimo puslapį