Išrūgų baltymų izoliatas, Bluebonnet Nutrition, 992 g
Išrūgų baltymai – rutulinių baltymų koncentratas, gaunamas iš išrūgų, ypač gaminant sūrį. & nbsp; Kadangi šios rūšies baltymai gaminami iš natūralių pieno produktų, jie tapo beveik nepakeičiamu baltymų ir aminorūgščių šaltiniu kultūristams. Dėl unikalaus šio baltymo aminorūgščių gebėjimo gaminti energiją, & nbsp; jis tapo nepakeičiamu energijos šaltiniu visam organizmui, ypač fizinio krūvio metu. Be to, išrūgų baltymai yra cisteino ir metionino (DNR stabilizavimas dalijimosi metu), arginino ir lizino (kūno svorio padidėjimas) šaltinis, kalcis ir glutaminas (imuninės sistemos gerinimas). Išsamesnių patarimų galite gauti Biotus svetainėje esančiame vadove.
Bluebonnet Nutrition, 100% natūralus išrūgų baltymų izoliatas, natūralus originalus skonis
p>
Kaip naudoti: kaip kokteilį: sumaišykite 31 g (1 kaušelį) miltelių su 240 ml šalto vandens/pieno/sulčių, suplakite iki vientisos masės.
Kiti ingredientai: nedenatūruotas išrūgų baltymų izoliatas, natūralus vanilės skonis, saulėgrąžų lecitinas, MCT aliejus. Sudėtyje yra pieno
Sudėtyje nėra: kiaušinis, žuvis, vėžiagyviai, medžių riešutai, žemės riešutai, kviečiai, sojos pupelės, mielės, glitimas, miežiai, ryžiai, ne GMO.
Įspėjimas: laikykite sandariai uždarytoje talpykla vėsioje, sausoje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei apsauginis sandariklis pažeistas arba jo nėra.
Sudėtis:
porcija: 31 g | ||
Padavimų skaičius: 32 | ||
Vienoje porcijoje | % dienos vertės Reikalavimai | |
Kalorijos  ; | 125 | |
Kalorijos iš riebalų  ; | 5 | |
Bendras riebalų kiekis   ; | 0,5 g | 1 % |
Sotieji riebalai | 0,5 g | 3 % |
Cholesterolio | 15 mg | 5 % | Iš viso angliavandenių | 3 g | 1 % |
Cukrus | 1,5 g | |
Baltymai | 26 g | 52 % |
Vitaminas D (iš išrūgų) | 10 TV | 3 % |
Kalcis (iš išrūgų) | 90 mg | 9 % |
Fosforas (iš išrūgų) | 70 mg | 7 % |
Magnis (iš išrūgų) | 20 mg | 5 % |
Natris (iš išrūgų) | 100 mg | 4 % |
Kalis (iš išrūgų) | 100 mg | 3 % |
Tipiškas aminorūgščių profilis porcijoje: | ||
Amino rūgštys | % baltymų | mg |
Alaninas | 4,2 % | 1100 mg |
Argininas | 2,3 % | 610 mg |
Asparto rūgštis | 8,9 % | 2315 mg |
Cistinas / cisteinas | 1,8 % | 465 mg |
Glutamo rūgštis | 15,1 % | 3920 mg |
Glicinas | 1,6 % | 405 mg |
histidino | 1, 5 % | 390 mg |
lizino | 8,0 % | 2090 mg |
metionino | 1,9 % | 505 mg |
Fenilalaninas | 2,7 % | 690 mg |
prolino | 4,9 % | 1275 mg |
Serino | 4,3 % | 1120 mg |
Treoninas | 5,9 % | 1530 mg |
Triptofanas   ; | 1,4 % | 370 mg |
Tirozino | 2,5 % | 640 mg |
Atskiestos aminorūgštys šakų grandinė | ||
Izoleucinas | 4,9 % | 1265 mg |
Leucinas | 9,2 % | 2380 mg |
Valino | 5,0 % | 1290 mg |
Baltymų frakcijos | ||
Beta laktoglobulinas | 60 % | 15 600 mg |
Glikomakropeptidai (GMP) | 15 % | 3900 mg |
Alfa-laktalbuminas | 15 % | 3900 mg |
Proteazės peptonas | 5 5,0 % | 1300 mg |
Imunoglobulinai (IgG) | 2,0 % | 520 mg |
Serumo albuminai | <1 % | 250 mg |
Vertės pagrįstos išrūgų baltymų izoliato skaičiavimu. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį