Baltymų išrūgų kazeinas, Bluebonnet Nutrition, šokoladas, 952 g
Nėra sandėlyje
Išrūgų baltymai – rutulinių baltymų koncentratas, gaunamas iš išrūgų, ypač gaminant sūrį. & nbsp; Kadangi šios rūšies baltymai gaminami iš natūralių pieno produktų, jie tapo beveik nepakeičiamu baltymų ir aminorūgščių šaltiniu kultūristams. Dėl unikalaus šio baltymo aminorūgščių gebėjimo gaminti energiją, & nbsp; jis tapo nepakeičiamu energijos šaltiniu visam organizmui, ypač fizinio krūvio metu. Be to, išrūgų baltymai yra cisteino ir metionino (DNR stabilizavimas dalijimosi metu), arginino ir lizino (kūno svorio padidėjimas), kalcio ir glutamino (imuninės sistemos gerinimo) šaltinis.
Šiuolaikiniame sporte naudojamas mityba – micelinis kazeinas, susidedantis iš suspenduotų dalelių. Micelinis kazeinas, sumaišytas su skysčiu, suformuoja tirštą konsistenciją, kuri skrandyje sukuria patogų (ne sunkų) sotumo jausmą.Taigi, kazeinas aprūpina organizmą nepakeičiamomis aminorūgštimis ilgam, apie 6-8 valandas po jo nurijimo. Tai svarbu ne tiek raumenų augimui, kiek tam, kad jie nesunyktų miegant ir ilgoms pertraukoms tarp valgymų.Kazeinas taip pat naudingas riebalams deginti. Suteikia sotumo jausmą, pašalina alkį. Jame nėra angliavandenių ir yra mažai riebalų. Apsaugo raumenų irimą riebalų deginimo procese. Jei reikia išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku svetainėje Biotus.
Bluebonnet Nutrition, dvigubo veikimo baltymai, išrūgų kazeinas, natūralus šokolado skonis
Naudojimas: kaip kokteilį: 33 g (1 kaušelis) milteliai sumaišomi su 240 ml šalto vandens / pieno / sulčių, suplakite iki vientisos masės.
Kiti ingredientai: išrūgų baltymų izoliatas, kalcio kazeinatas, micelinis kazeinas, Olandiška kakava, natūralus šokolado skonis, akacijos derva, MCT aliejus, saulėgrąžų lecitinas, sojų lecitinas, stevijos ekstraktas (Reb A).
Sudėtyje yra pieno ir sojų pupelių.
Sudėtyje yra pieno ir sojų pupelių.
span>
Be: kiaušiniai, žuvis, vėžiagyviai, riešutai, žemės riešutai, kviečiai, sojos pupelės, mielės, glitimas, miežiai, ryžiai, be GMO.
Įspėjimas : Laikykite sandariai uždarytą vėsioje, sausoje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei apsauginis sandariklis pažeistas arba jo nėra.
Naudokite šį produktą kaip maisto papildą. . Nenaudokite svorio metimui.
Sudėtis | ||
Patiekimas: 1 kaušelis (34 g) | ||
Indinio porcijos: 28 | ||
| Ingredientai vienai porcijai: | % dienos poreikio |
Kalorijos | 130 |
|
Kalorijos iš riebalų | 10 |   ; |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 2 % |
Sotieji riebalai | 0,5 g | 3 % |
Cholesterolis | 10 mg | 3 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 3,5 g | <2 % |
Maistinės skaidulos | 1,5 mg | 6 % |
Cukrus | 1 g |
|
Baltymai | 26 g | 52 % |
Vitaminas D (išrūgos ir kazeinas) | 8 MU | 2 % |
Nikotino rūgštis (kakava) | 500 µg | 3 % |
Kalcis ( Išrūgos ir kazeinas) | 190 mg | 19 % |
Geležis (kakava) | 1 mg | 6 % |
Fosforas (išrūgos ir kazeinas) | 125 mg | 13 % |
Magnis (išrūgos ir kazeinas) | 30 mg | 8 % |
Cinkas (išrūgos ir kazeinas) | 600 mcg | 4 % |
Varis (kakava) | 100 µg | 5 % |
Chloridas  ;(išrūgos ir kazeinas) | 90 mg | 3 % |
Natris (išrūgos ir kazeinas, natrio chloridas) | 120 mg | 5 % |
Kalis (išrūgos ir kazeinas) | 80 mg | 2 % |
L-glutaminas | 500 mg | * |
Amino rūgštys ant porcijos Tipinės aminorūgštys porcijoje pagal procentų aminorūgščių miligramų 26 gramuose baltymų vienoje porcijoje. | ||
Amino rūgštys | % visų baltymų | mg |
Alaninas | 4,3 % | 1110 mg |
Argininas | 3,1 % | 800 mg |
asparto rūgštis | 9,3 % | 2405 mg |
Cis skarda | 1,5 % | 390 mg |
Glutamo rūgštis | 19,6 % | 5105 mg |
Glicinas | 1,8 % | 465 mg span> |
Histidinas | 2,1 % | 550 mg |
Lizinas | 8,8 % | 2285 mg |
Metioninas | 2,5 % | 645 mg |
Fenilalaninas | 3,7 % | 950 mg |
Proline | 7,8 % | 2015 m. mg |
Serinas | 5,1 % | 1325 mg |
Treoninas | 5,9 % | 1545 mg |
Trys ptofanas | 1,7 % | 430 mg |
Tirozinas | 2,9 % | 770 mg |
šakotosios aminorūgštys grandinė |
|
|
Izoleucinas | 5,5 % | 1435 mg |
Leucinas | 10, 2 % | 2660 mg |
Valinas | 6,0 % | 1565 mg |
Baltymų frakcijos |
|
|
Beta laktoglobulinas | 27 % | 9230 mg |
Glikomakropeptidai (GMP) | 16 % | 4280 mg |
Alfa laktalbuminas | 10 % | 3200 mg |
Imunoglobulinai (LGG) | 2 % | 720 mg |
Serumo albuminai | <1 % | 250 mg |
|
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį