Išrūgų baltymai, vanilė, Bluebonnet Nutrition, 840 g
Nėra sandėlyje
Išrūgų baltymai – rutulinių baltymų koncentratas, gaunamas iš išrūgų, ypač gaminant sūrį. & nbsp; Kadangi šios rūšies baltymai gaminami iš natūralių pieno produktų, jie tapo beveik nepakeičiamu baltymų ir aminorūgščių šaltiniu kultūristams. Dėl unikalaus šio baltymo aminorūgščių gebėjimo gaminti energiją, & nbsp; jis tapo nepakeičiamu energijos šaltiniu visam organizmui, ypač fizinio krūvio metu. Be to, išrūgų baltymai yra cisteino ir metionino (DNR stabilizavimas dalijimosi metu), arginino ir lizino (kūno svorio padidėjimas) šaltinis, kalcio ir glutamino (imuninės sistemos gerinimas). Išsamesnių patarimų galite gauti su svetainės vadovu Biotus.
Bluebonnet Nutrition, Multi-Action Whey Life Whey Protein, natūralaus vanilės skonio
Naudojimas: kokteilį: 30 g (1 kaušelis) miltelių sumaišyti su 240 ml šalto vandens /pienas/sultys , suplakti iki vientisos masės.
Kiti ingredientai: baltymų matrica: (išrūgų nedenatūruotų baltymų izoliatas, nedenatūruotų išrūgų baltymų koncentratas, kalcio kazeinatas, Micelinis kazeinas), sulčių koncentratai: laukinės mėlynės, spanguolės, džiovintos slyvos, vyšnios, braškės, avietės, mėlynės, vynuogių sėklų ir aviečių sėklų ekstraktai) cukranendrių kristalai, vynuogių ir apelsinų koncentratai, maltodekstrinas, natūralus vanilės skonis, avižų sėlenos, akacijos derva, celiuliozė , MCT aliejus, ne GMO lecitinas, stevija. Sudėtyje yra: pienas, kviečiai, sojos pupelės.
Sudėtyje nėra: kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių, medžių riešutų, žemės riešutų, kviečių, sojų pupelių, mielės, glitimas, miežiai, ryžiai, ne GMO.
Įspėjimas: laikykite sandariai uždarytą vėsioje, sausoje vietoje, nepasiekiamoje vaikams.  ; Nenaudokite, jei saugos plomba pažeista arba jos nėra.
Sudėtis: | ||
porcija: 30 g | ||
Porcijos: 28 | ||
Viename porcijos | % dienpinigių poreikių | |
Kalorijos | 100 | |
Riebalų kalorijos | 5 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 1 % |
Sotieji riebalai | 0,5 g | 3 % |
Cholesterolis   ; | 3 mg | 1 % |
Iš viso angliavandenių | 7 g | 2 % |
Maistinių skaidulų > | 2 g | 7 % |
Cukrus | 3 g | |
Baltymai | 19 g | 38 % |
Kalcis (iš pieno serumas) | 90 mg | 9 % |
geležis (iš išrūgų ir kazeino) | 0, 5 mg | 3 % |
Fosforas (iš išrūgų) | 45 mg | 5 % |
Magnis (iš išrūgų) | 15 mg | 4 % |
Natris ( iš išrūgų) | 45 mg | 2 % |
Kalis (iš išrūgų) | 175 mg span> | 5 % |
L-glutaminas (L -Glutaminas ir glutamino peptidai) | 500 mg | * |
Imunoglobulino baltymų koncentratas | 200 mg | * |
Nukleotidai (citidinas, adenozinas, guanozinas ir uridino monofosfatai) | 50 mg | * |
Superoksido dismutazė / gliadino kompleksas (GliSODin) 25 vienetai SOD | 25 mg | ** |
Vaisių polifenoliai: vaisiai laukinės mėlynės, vynuogės , apelsinų, spanguolių, džiovintų slyvų, vyšnių, braškių, aviečių, mėlynių, vynuogių sėklų ir aviečių sėklų ekstraktų | 5 mg span> | * |
* apibrėžta | ||
Tipiškas aminorūgščių profilis vienai porcijai: | ||
Amino rūgštys | % baltymai | mg |
Alaninas | 5,6 % | 1055 mg |
Argininas | 2,4 % | 456 mg |
Asparto rūgštis | 11,3 % | 2140 mg |
Cistinas / cisteinas | 2,8 % | 539 mg |
Glutamo rūgštis | 18 % | 3436 mg |
Glicinas | 1,9 % | 359 mg |
Histidinas | 1,9 % | 360 mg  ; |
Lizinas | 10,2 % | 1943 mg |
metioninas | 2,4 % | 449 mg |
Fenilalaninas | 3,3 % | 627 mg |
Prolinas | 6,4 % | 1223 mg |
Serinas | 5,1 % | 962 mg |
Treoninas | 7,3 % | 1395 mg |
Triptofanas | 3,4 % | 640 mg |
Tirozinas | 3,4 % | 640 mg |
šakotosios grandinės aminorūgštys | ||
Izoleucinas | 7,3 %  ; | 1385 mg |
Leucinas | 11,2 % | 2137 mg |
Valinas | 6,3 % | 1205 mg |
Baltymų frakcijos | ||
Beta laktoglobulinas | 43,8 % | 8760 mg |
Glikomakropeptidai ( GMP) | 20,3 % | 4060 mg |
Alfa laktalbuminas | 15,2 % span> | 3040 mg |
Imunoglobulinai (IgG) | 4,8 % | 960 mg |
Serumo albuminai | 3,4 % | 680 mg |
Vertės pagrįstos išrūgų baltymų izoliato skaičiavimu. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį