Išrūgų baltymų izoliatas, Bluebonnet Nutrition, 100% natūralus, vanilė, 924 g
Nėra sandėlyje
Išrūgų baltymai – rutulinių baltymų koncentratas, gaunamas iš išrūgų, ypač gaminant sūrį. & nbsp; Kadangi šios rūšies baltymai gaminami iš natūralių pieno produktų, jie tapo beveik nepakeičiamu baltymų ir aminorūgščių šaltiniu kultūristams. Dėl unikalaus šio baltymo aminorūgščių gebėjimo gaminti energiją, & nbsp; jis tapo nepakeičiamu energijos šaltiniu visam organizmui, ypač fizinio krūvio metu. Be to, išrūgų baltymai yra cisteino ir metionino (DNR stabilizavimas dalijimosi metu), arginino ir lizino (kūno svorio padidėjimas) šaltinis, kalcis ir glutaminas (imuninės sistemos gerinimas). Išsamesnių patarimų galite gauti „Biotus“ tinklalapio vadove.
Bluebonnet Nutrition, 100% natūralus išrūgų baltymų izoliatas, natūrali prancūziška vanilė
p>
Kaip naudoti: kaip kokteilį: sumaišykite 33 g (1 kaušelį) miltelių su 240 ml šalto vandens/pieno/sulčių, suplakite iki vientisos masės.
Kiti ingredientai: nedenatūruotas išrūgų baltymų izoliatas, natūralus vanilės skonis, saulėgrąžų lecitinas, stevijos ekstraktas. Sudėtyje yra: pienas
Be: kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių, medžių riešutų, žemės riešutų, kviečių, sojų pupelių, mielių, glitimo, miežių, ryžių, ne GMO. span>
Įspėjimas: laikykite sandariai uždarytą vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei sulūžęs arba jo nėra .
Ingredientai:
porcija: 33g | ||
Paporacijų skaičius: 28 | ||
Viename Paporacijos | % kasdien poreikiai | |
kalorijos  ; | 125 | |
Riebalų kalorijos | 5 | |
Bendras riebalų kiekis | 0,5 g | 1 % |
Sotieji riebalai | 0,5 g | 3 % |
Cholesterolis | 15 mg | 5 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 3 g | 1 % |
Cukrus | 1,5 g | |
Baltymai | 26 g | 52 % |
Vitaminas D (iš išrūgų) | 10 TV | 3 % |
Kalcis (iš išrūgų) | 90 mg | 9 % |
Fosforas (iš išrūgų) | 70 mg | 7 % |
Magnis (iš išrūgų) | 20 mg | 5 % |
Natris (iš išrūgų) | 100 mg | 4 % |
Kalis (iš išrūgų) | 100 mg | 3 % |
Tipinė aminorūgščių sudėtis porcijoje: | ||
Amino rūgštys | % baltymų | mg |
alaninas | 4,2 % | 1100 mg |
Argininas | 2,3 % | 610 mg |
asparto rūgštis | 8,9 % | 2315 mg |
Cistinas / cisteinas | 1,8 % | 465 mg |
glutamo rūgštis | 15,1 % | 3920 mg |
Glicinas | 1,6 % | 405 mg |
histidinas | 1,5 % | 390 mg |
Lizinas | 8,0 % | 2090 m. mg |
Metioninas | 1,9 % | 505 mg |
fenilalaninas | 2,7 % | 690 mg |
Prolinas | 4,9 % | 1275 mg |
Serinas | 4,3 % | 1120 mg |
Treoninas | 5,9 % | 1530 mg |
Triptofanas | 1 ,4 % | 370 mg |
Tirozinas | 2,5 % | 640 mg |
šakotosios grandinės aminorūgštys | ||
Izoleucinas | 4,9 % | 1265 mg |
Leucinas | 9,2 %  ; | 2380 mg |
Valinas   ; | 5,0 % | 1290 mg span> |
Baltymų frakcijos | ||
Beta laktoglobulinas | 60 % | 15 600 mg |
Glikomakropeptidai (GMP) | 15 % | 3900 mg |
Alfa laktalbuminas | 15 % | 3900 mg |
Proteazės peptonas | 5 5,0 % | 1300 mg |
Imunoglobulinai (IgG) | 2,0 % | 520 mg |
Serumo albuminai | <1 % | 250 mg |
Vertės pagrįstos išrūgų baltymų izoliato skaičiavimu. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį