Triphala, Planetary Herbals milteliai, 454 g
Triphala – tai jaunystė, sveikata ir ilgaamžiškumas – taip sako Ajurvedos medicina.
Triphala susideda iš trijų komponentų, todėl gavo savo pavadinimą: alamaki, haritaki, bibhitaki. Išsamesnių patarimų galite gauti Biotus svetainėje esantį vadybininką
Kaip naudoti: 1 arbatinį šaukštelį trifalos miltelių užberkite į puodelį karšto vandens (200 g). Palaukite, kol milteliai nusistovės, ir tik tada galima gerti skystį. Miltelius galima naudoti antrą kartą užpylus karštu vandeniu. Gerkite du kartus per dieną – tada išmeskite nuosėdas. Naudokite tarp valgymų, kad absorbcija būtų geriausia.
Įspėjimai: jei esate nėščia, maitinate krūtimi arba planuojate pastoti, prieš naudodami pasitarkite su gydytoju. Per didelis arbatos naudojimas gali pakisti dantų spalvą dėl taninų. Po naudojimo išskalaukite burną švariu vandeniu. Laikykite sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei apsauginis žiedas sulūžęs arba jo nėra.
Ingredientai: | ||
Patiekimas: 1 arbatinis šaukštelis (2,8 g) | ||
Indelio porcijos: 162 | ||
Vienai porcijai | % DV | |
Kalorijos | 10 | |
Bendras angliavandenių kiekis | 3 g | 1% * |
Maistinių skaidulų | 1 g | 4% * |
Patentuotas mišinys: Haritaki (chebulinis mirobalanas) vaisiai, amlos vaisiai, Bibhitaki (belleric Mirobalan) vaisiai. | 2,8 g | † |
* Dienos vertė procentais, pagrįsta 2000 kalorijų dieta. | ||
† Dienos poreikis nenustatytas . |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį