Vitaminas D3, vitaminas D3, VitaFusion, persikų/braškių skonio, 2000 TV, 75 kramtomosios tabletės
Vitaminas D3, natūralus persikas, gervuogės ir braškės, 2000 TV, vitaminas D3, natūralus persikas, gervuogės ir amp; Braškių skoniai, 2000 TV
Vitaminas D3, natūralus persikų, gervuogių ir braškių skonis, 2000 TV Strawberry Flavours, 2000 TV, VitaFusion – šis mineralas būtinas bet kuriame amžiuje. Komponentas pagerina fosforo ir kalcio pasisavinimą. Vitaminu D organizmas turi būti tiekiamas kasdien, nes kaulinis audinys periodiškai atnaujinamas. Makroelementas reikalingas raumenų susitraukimo funkcijai, kraujo krešėjimui. Trūkstant vitamino D, sutrinka organizmo darbas, net jei kalcio pakanka. Geografinėse vietovėse, kur maiste nėra pakankamai vitaminų, žmonės dažniau serga aritmija, diabetu, artritu. Suaugusiųjų psoriazė pašalinama naudojant vitaminą išoriškai. Vitaminas dalyvauja reguliuojant kraujospūdį, stabilizuoja širdies plakimą, mažina jautrumą širdies ir odos ligoms. Patyrę konsultantai galės išsirinkti Jums tinkantį produktą. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje
Naudokite:
Kaip maisto papildą, kasdien vartokite dvi (2) gumines gumas. Kruopščiai sukramtykite prieš nurydami.
Kiti ingredientai:
Gliukozės sirupas, sacharozės vanduo, želatina; mažiau nei 2%: rapsų lecitinas, citrinų rūgštis, dažiklis (anatos ekstraktas, mėlynių ir morkų koncentratas, purpurinių morkų sulčių koncentratas), frakcionuotas kokosų aliejus (sudėtyje yra bičių vaško ir (arba) karnaubo vaško), pieno rūgštis, vidutinės grandinės trigliceridai ir natūralūs kvapikliai. Sudėtyje yra: riešutų (kokosų).
Sudėtis: | ||
Porcijos dydis: 2 kramtomieji patiekalai | ||
Indelio porcijos: 37 | ||
Vienai porcijai: | % DV† | |
Kalorijos | 15 | |
Angliavandeniai | 3 g | 1 % * |
Cukrus | 3 g | ** |
Vitaminas D (kaip cholekalciferolis) | 2000 TV | 500 % |
**Kasdienis poreikis nenustatytas. *Procentinė paros vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį