Facebook Pixel

Skani druska "Mėsai", Biola, 75 gr

Gamintojas: Ukraina
kokybės užtikrinimas
Ypatumai:
Sertifikuota ES
Prekės kodas: 43072
Brūkšninis kodas: 000184

Nėra sandėlyje

1,68 €
Pardavėjas: Biotus
Biotus
Aprašymas

Skani druska „Mėsai“, Biola – universali druska mėsos patiekalams gaminti. Mėsa prieš kepant orkaitėje įtrinama skania druska, tinka mėsai kepti ir troškinti, taip pat ruošti įvairius padažus ir mėsos įdarus. Prieskonių sudėtyje yra jūros druskos ir kvapnių prieskonių. Druska ir prieskoniai puikiai papildo vienas kitą, taip pat prisotina jūsų mėsos patiekalus kvapniomis žolelėmis. Druskoje yra tik natūralūs prieskoniai ir prieskoniai.

Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.

Biola, Skani druska „Mėsai“, 75 gr.

Rekomenduojamas naudojimas: dėti pagal skonį.

Sudėtis: jūros druska, valgomoji druska, bazilikas, raudonieji pipirai, rozmarinai, kvapieji pipirai, baltieji pipirai, juodieji pipirai, maltos ožragės, muskato riešutas.  

Sudėtyje nėra: MSG, kvapiųjų medžiagų , stabilizatoriai ir dažikliai.

Įspėjimas: laikykite vėsioje, sausoje vietoje.

Junginys

 

Kiekis 100 g

kalorijos

277

Voverės

10,8g

angliavandeniai

46.9g

Riebalai 

1,02 g

Ne vaistinis preparatas. Prieš vartodami pasitarkite su gydytoju.

Klientų klausimai

Nėra klausimų

Užduokite savo klausimą

Klausimas bus rodomas po moderavimo.

    Visi atsakymai bus rodomi po moderavimo.

    Customer Reviews

    0

    0 apžvalgos

    Filtrai
    Data
    Įvertinimas Naudingumas

    Nėra atsiliepimų

    Parašyti atsiliepimą
    Gaukite 0,90 € į savo premijos paskyrą, kad peržiūrėtumėte produkto nuotrauką arba vaizdo įrašą*
    * Išsami informacija apie reklamą nuorodoje
    Pridėti apžvalgą
    • Kaip vertinate šį produktą?

    Nuoroda į vaizdo įrašą iš Youtube

    Pridėkite iki 10 vaizdų .jpeg, .jpg, .gif, .png formatais, failo dydis iki 5 MB

    Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.

    loader
    You submitted your review for moderation.