Bakterinis starteris Acidolact, VIVO, 4 buteliukai
Surdough Bacterial Acidolact, VIVO yra acidophilus bakterijų šaltinis naminio fermentuoto pieno produkto pradinės kultūros pavidalu. Šios bakterijos išsiskiria atsparumu daugelio antibiotikų ir chemoterapinių vaistų veikimui, ištverme ir išgyvenimu žarnyne. Acidolact turi natūralų skonį ir daug naudingų savybių tiek vaikams, tiek suaugusiems. Acidolactą labai lengva paruošti, o tai puikus rauginto pieno produktas visos šeimos mitybai. Acidolact sudėtyje yra draugiškų bakterijų, kurios, susilietus su pienu, aktyviai dauginasi, todėl produktas tampa tirštas, subtilios tekstūros, be grūdelių, natūralaus ir malonaus skonio. Reguliarus rauginto pieno produkto vartojimas prisideda prie normalios organizmo veiklos, virškinamojo trakto ligų profilaktikos. Puikus produktas be priedų, skirtas kasdieniniam naudojimui visai šeimai, jei pageidaujate, galite pridėti mėgstamų vaisių. ir imuninės sistemos stiprinimas.
Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti produktų ir su jais susipažinti, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
VIVO, Bakterinis raugas Acidolact, 4 buteliai.
Siūlomas naudojimas: Į šiltą pieną (1-3 litrai) (40°C – šiek tiek šiltesnis už kūną) įpilkite 1 starterio kultūros buteliuką. Kruopščiai išmaišykite, apvyniokite keptuvę dideliu rankšluosčiu, kad mišinys būtų šiltas. Palikite fermentuotis 6-8 valandas šiltoje vietoje. Kai produktas sutirštės, atvėsinkite jį šaldytuve ir jūsų jogurtas bus paruoštas!
Įspėjimai: laikykite šaldytuve (+2..+6) – 12 mėnesių. Nenaudoti esant individualiam laktozės netoleravimui. Prieš vartodami vaiką iki 1 metų, pasitarkite su gydytoju. Produkto kiekis vienam vaiko maitinimui nurodytas instrukcijose. Laikyti originalioje pakuotėje. Atidarius paketėlį, preparatą suvartoti nedelsiant. Prekės laikyti atidarytoje pakuotėje neleidžiama. Leidžiamas laikymo temperatūros režimo nuokrypis transportavimo metu, temperatūra neturi viršyti +30 °C 10 dienų.
Porcijos dydis: 1 butelis | |
| Kiekis 100 g |
Kalorijos | 276 |
Riebalai | 0.5g |
Voverės | 8.0g |
angliavandeniai | 60.0g |
| Ingredientai: |
Lactobacillus acidophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
|
Streptococcus thermophilus |
|
Bifidobacterium lactis (2 padermės) |
|
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį