Bakterinis starteris Jogurtas, VIVO, 4 buteliukai
Bakterinis užkandis Jogurtas, VIVO – yra bifidus ir laktobacilų šaltinis naminio jogurto užkandis. Raugas turi natūralų skonį ir daug naudingų savybių tiek vaikams, tiek suaugusiems. Jogurtą labai lengva paruošti, o tai puikus rauginto pieno produktas visos šeimos mitybai. Jogurte yra draugiškų bakterijų, kurios, susilietus su pienu, aktyviai dauginasi ir gaminys tampa tirštas, subtilios tekstūros, be grūdelių, natūralaus ir malonaus skonio. Reguliarus jogurto, kuriame yra daug vitaminų, mikroelementų ir natūralios kilmės aminorūgščių, vartojimas prisideda prie normalios organizmo veiklos, virškinamojo trakto ligų profilaktikos. Puikus produktas be priedų, skirtas kasdieniniam naudojimui visai šeimai, jei pageidaujate, galite pridėti mėgstamų vaisių.
Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti ir susipažinti su produktais, bet ir pasisotinti informacija iš mūsų konsultantų.
VIVO, bakterinio jogurto starteris, 4 buteliukai.
Siūlomas naudojimas: Šiltame piene (1–3 litrai) (40° C – šiek tiek šiltesnis nei kūnas) pridėkite 1 buteliuką starterio . Kruopščiai išmaišykite, apvyniokite keptuvę dideliu rankšluosčiu, kad mišinys būtų šiltas. Palikite fermentuotis 6-8 valandas šiltoje vietoje. Kai produktas sutirštės, atvėsinkite jį šaldytuve ir jūsų jogurtas bus paruoštas!
Įspėjimai: laikykite šaldytuve (+2..+6) – 12 mėnesių. Nenaudoti esant individualiam laktozės netoleravimui. Prieš vartodami vaiką iki 1 metų, pasitarkite su gydytoju. Produkto kiekis vienam vaiko maitinimui nurodytas instrukcijose. Laikyti originalioje pakuotėje. Atidarius paketėlį, preparatą suvartoti nedelsiant. Prekės laikyti atidarytoje pakuotėje neleidžiama. Leidžiamas laikymo temperatūros režimo nuokrypis transportavimo metu, temperatūra neturi viršyti +30 °C 10 dienų.
Pateikimo dydis: 1 paketėlis | |
| Kiekis 100 g |
Kalorijos | 276 |
Riebalai | 0.5g |
Voverės | 8.0g |
angliavandeniai | 60.0g |
| Ingredientai: |
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus |
|
Bifidobacterium lactis |
|
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį