Pradinės kultūros bakterinis Kefyras, VIVO, 4 buteliai
Bakterinis raugo kefyras, VIVO – yra bifidus ir laktobacilų šaltinis naminio kefyro raugo pavidalu. Raugas turi natūralų skonį ir daug naudingų savybių tiek vaikams, tiek suaugusiems. Kefyrą labai lengva paruošti, be to, tai puikus rauginto pieno produktas visos šeimos mitybai. Kefyre yra draugiškų bakterijų, kurios, susilietus su pienu, aktyviai dauginasi ir gamina tirštą, subtilios tekstūros, be grūdelių, natūralaus ir malonaus skonio. Puikus produktas visai šeimai, jei norite, galite pridėti mėgstamų vaisių.
Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti ir susipažinti su produktais, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų .
VIVO, starterinės kultūros bakterinis kefyras, 4 buteliai.
Siūlomas naudojimas: naudoti naminį (žaliavinį) pieną arba pasterizuotą pieną – prieš naudojimą reikia užvirinti ir leisti atvėsti iki kambario temperatūros. Į pieną supilkite starterį (užtenka vieno buteliuko, kad suraugtų iki 3 litrų pieno), gerai išmaišykite. Palikite fermentacijos mišinį šiltoje, be skersvėjų vietoje. Mišinio temperatūra neturi nukristi žemiau 22°C. Kefyro fermentacijos laikas yra 20 - 24 valandos. Pasibaigus fermentacijos laikui, įsitikinkite, kad produktas tapo tirštas. Jei ne, palaukite dar 1–2 valandas ir patikrinkite dar kartą. Sutirštėjusį produktą reikia gerai išmaišyti (sukratyti) ir įdėti į šaldytuvą atvėsti ir brandinti. Paruošto kefyro tinkamumo laikas – iki 5 dienų.
Įspėjimai:laikyti šaldytuve (+2..+6 temperatūroje) – 12 mėn. Nenaudoti esant individualiam laktozės netoleravimui. Prieš vartodami vaiką iki 1 metų, pasitarkite su gydytoju. Produkto kiekis vienam vaiko maitinimui nurodytas instrukcijose. Laikyti originalioje pakuotėje. Atidarius paketėlį, preparatą suvartoti nedelsiant. Prekės laikyti atidarytoje pakuotėje neleidžiama. Leidžiamas laikymo temperatūros režimo nuokrypis transportavimo metu, temperatūra neturi viršyti +30 °C 10 dienų.
Porcijos dydis: 1 butelis | |
| Kiekis 100 g |
Kalorijos | 276 |
Riebalai | 0.5g |
Voverės | 8.0g |
angliavandeniai | 60.0g |
| Kiekis 1,0 g produkto |
Kefyro grybai | 1 x 10 9 cfu |
Lactococcus lactis |
|
Streptococcus thermophilus |
|
Leuconostoc mesenteroides |
|
Lactobacillus acidophilus |
|
Bifidobacterium lactis |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. |
|
Bulgaricus |
|
Laktozė |
|
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį