Fermentinis bakterinis Probio jogurtas, VIVO, 4 buteliukai
Bakterinis raugas Probio Yoghurt, VIVO yra bifidus ir laktobacilų šaltinis naminio jogurto raugo užkandis. Raugas turi natūralų skonį ir daug naudingų savybių tiek vaikams, tiek suaugusiems. Probio jogurtas yra labai lengvai paruošiamas ir yra puikus fermentuoto pieno produktas visai šeimai. Probio Jogurte yra draugiškų bakterijų, kurios, susilietus su pienu, aktyviai dauginasi ir gamina tirštą, subtilios tekstūros, be grūdelių, natūralaus ir malonaus skonio. Puikus produktas be priedų, skirtas kasdieniniam naudojimui visai šeimai, jei pageidaujate, galite pridėti mėgstamų vaisių. ir imuninės sistemos stiprinimas.
Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti produktų ir su jais susipažinti, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
VIVO, Probio Yoghurt bakterinė starterio kultūra, 4 buteliai.
Siūlomas naudojimas: į šiltą pieną (1-3 litrai) (40°C – šiek tiek šiltesnis nei kūnas) įdėkite 1 starterio kultūros buteliuką . Kruopščiai išmaišykite, apvyniokite keptuvę dideliu rankšluosčiu, kad mišinys būtų šiltas. Palikite fermentuotis 6-8 valandas šiltoje vietoje. Kai produktas sutirštės, atvėsinkite jį šaldytuve ir jūsų jogurtas bus paruoštas!
Įspėjimai: laikykite šaldytuve (+2..+6) – 12 mėnesių. Nenaudoti esant individualiam laktozės netoleravimui. Prieš vartodami vaiką iki 1 metų, pasitarkite su gydytoju. Produkto kiekis vienam vaiko maitinimui nurodytas instrukcijose. Laikyti originalioje pakuotėje. Atidarius paketėlį, preparatą suvartoti nedelsiant. Prekės laikyti atidarytoje pakuotėje neleidžiama. Leidžiamas laikymo temperatūros režimo nuokrypis transportavimo metu, temperatūra neturi viršyti +30 °C 10 dienų.
Porcijos dydis: 1 butelis | |
| Kiekis 100 g |
Kalorijos | 276 |
Riebalai | 0.3g |
Voverės | 4.0g |
angliavandeniai | 70.0g |
| Ingredientai: |
Kiekis gyvų bakterijų 1 g | ≥1 x 10 9 KSV |
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus (2 padermės) |
|
Bifidobacterium lactis (2 padermės) |
|
Lactobacillus casei |
|
Lactobacillus rhamnosus |
|
Lactobacillus paracasei |
|
Bifidobacterium infantis |
|
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį