Fermentuoti bakterinė Vitalakt, VIVO, 4 buteliukai
Raugo bakterija Vitalact, VIVO – yra bifidus ir laktobacilų šaltinis naminio jogurto užkandis. Raugas turi natūralų skonį ir daug naudingų savybių tiek vaikams, tiek suaugusiems. Vitalact yra labai lengva paruošti ir yra puikus rauginto pieno produktas visai šeimai. Vitalactyra draugiškų bakterijų, kurios, susilietus su pienu, aktyviai dauginasi, todėl produktas tampa tirštas, subtilios tekstūros, be grūdelių, natūralaus ir malonaus skonio. Reguliarus jogurto, kuriame yra daug vitaminų, mikroelementų ir natūralios kilmės aminorūgščių, vartojimas prisideda prie normalios organizmo veiklos, virškinamojo trakto ligų profilaktikos. Puikus produktas visai šeimai, jei norite, galite pridėti mėgstamų vaisių.
Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti ir susipažinti su produktais, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų .
VIVO, Vitalact bakterinis starteris, 4 buteliai.
Siūlomas naudojimas: šiltame piene (1-3 litrai) (40 °C – šiek tiek šiltesnis nei kūnas), įpilkite 1 buteliuką starterio. Kruopščiai išmaišykite, apvyniokite keptuvę dideliu rankšluosčiu, kad mišinys būtų šiltas. Palikti fermentuotis 6-8 valandas šiltoje vietoje.
Įspėjimai:laikyti šaldytuve (+2..+6 temperatūroje) – 12 mėn. Nenaudoti esant individualiam laktozės netoleravimui. Prieš vartodami vaiką iki 1 metų, pasitarkite su gydytoju. Produkto kiekis vienam vaiko maitinimui nurodytas instrukcijose. Laikyti originalioje pakuotėje. Atidarius paketėlį, preparatą suvartoti nedelsiant. Prekės laikyti atidarytoje pakuotėje neleidžiama. Leidžiamas laikymo temperatūros režimo nuokrypis transportavimo metu, temperatūra neturi viršyti +30 °C 10 dienų.
Porcijos dydis: 1 butelis | |
| Kiekis 100 g |
Kalorijos | 276 |
Riebalai | 0.5g |
Voverės | 8.0g |
angliavandeniai | 60.0g |
| Kiekis 1,0 g produkto |
Pieno rūgšties bakterijų koncentracija | 1 x 10 9 cfu |
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus |
|
Bifidobacterium lactis |
|
Lactococcus lactis ssp. cremoris |
|
Lactococcus lactis ssp. laktis |
|
Lactococcus lactis ssp. lactis var. diacetylactis |
|
Mikroflora kefyro grūdeliai |
|
Lactobacillus ssp. Kefyro mielės |
|
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį