Biotinas, Biotinas, Solgaras, 5000 mcg, 50 daržovių kapsulių
Nėra sandėlyje
Biotinas Solgar yra vitaminas, dar vadinamas vitaminu H arba vitaminu B 7. Jis priklauso B grupės vitaminams. Biotino yra tokiuose maisto produktuose kaip: mėsa, jūros žuvis, virti kiaušinių tryniai, pienas, paukštiena, ankštiniai augalai. , nesmulkinti grūdai ir alaus mielės. Šaldytuose arba virti maisto produktuose biotino kiekis gali būti mažesnis, tačiau garuose ruoštuose maisto produktuose biotino yra daugiau. Biotinas dalyvauja energijos gamyboje. Jis paverčia maistą energija, paversdamas riebalus ir angliavandenius į gliukozę, o baltymus skaidydamas į aminorūgštis. Padidėjęs biotino kiekis mažina cukraus kiekį kraujyje ir atvirkščiai. Trūkstant biotino organizme, slenka plaukai, lūžinėja nagai, dirginama oda, atsiranda grybelis, egzema ir kt. Tai ypač būdinga kūdikiams: seborėjinis dermatitas, sausa, pleiskanojanti galvos oda. Trūkstant biotino, gali pasireikšti: depresija, nemiga, anemija, padidėjęs cukraus kiekis kraujyje, raumenų skausmai, odos ir gleivinių uždegimai, apetito praradimas, pykinimas ir opos ant liežuvio. Labai svarbu, kad organizme būtų pakankamas biotino kiekis. „Biotus“ svetainėje galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Solgar, Biotin
Vartojimas: suaugusiems, po 1 kapsulę per dieną su maistu.
Kiti ingredientai: mikrokristalinė celiuliozė , augalinė celiuliozė , magnio stearatas, silicio dioksidas.
Be: glitimo, kviečių, pieno produktai, soja, mielės, natris, dirbtiniai skoniai ir konservantai.
Įspėjimai:
Laikyti kambario temperatūroje. Nėštumo metu ir kitų vaistų vartokite atsargiai.
Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Pateikimo dydis: 1 vegetariška kepuraitė | ||
| Suma vienai porcijai | % dienos vertės* |
Biotinas | 5000 mcg | 16 667 % |
Kalcis (dikalcio fosfatas) | 148 mg | 11 % |
Fosforas (dikalcio fosfatas) | 115 mg | 9 % |
* Dienos vertės procentas, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. p> |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį