Atsiliepimai apie parduotuvę Biotus

Rodyti daugiau
Наталия
рекомендую покупку товара именно в магазина Биотус (Отзыв написан 01.02.2023)

Atsakymas

Спасибо, Наталия!
Станислав
Спасибо за быструю доставку и качественную консультацию! Молодцы! (Отзыв написан 30.01.2023)

Atsakymas

И Вам спасибо, Станислав!
Ольга Янович
Магазин супер. (Отзыв написан 30.01.2023)

Atsakymas

Ми теж так думаємо.
Виктор
Заказывал не первый раз. Очень удобно и быстро. (Отзыв написан 27.01.2023)

Atsakymas

Спасибо, Виктор
Ігор
Біотус, ви найкращі!! Дякуємо, що завжди дозволяєте нам купувати хороші товари відмінної якості за розумними цінами. Я задоволений ретельною упаковкою та швидкою доставкою. Ефект теж просто Супер!!!! (Отзыв написан 23.01.2023)

Atsakymas

Дякую, Ігор, дуже приємно читати такі слова.
Наталія
Чудова, швидка та якісна комунікація. Швидка відправка. Якість продукту ще не оцінила. При цьому, продавця рекомендую! (Отзыв написан 22.01.2023)

Atsakymas

Дякую, Наталія
Катя
Посилку отримала, все упаковано акуратно та надійно. На кожному баночці прописаний термін придатності. Замовляла вперше у Вашому магазині все чесно та сумлінно! Величезне вам спасибі!!! Обов'язково звертатимуся ще!!! Рекомендую магазин Біотус (Отзыв написан 22.01.2023)

Atsakymas

Дякую, Катя, за рекомендацію
Алексей
Хочу поблагодарить компанию и отдельно менеджера Юлию, к сожалению, не знаю фамилию, за чуткое и профессиональное сопровождение при оформлении заказа. Я из категории "ленивых" клиентов, которые идут по пути быстрых принятий решений или не идут... Юлия помогла правильно сформировать заказ, сэкономить деньги и время. Получил массу удовольствия от общения и участия . Благодарю руководство компании за правильный подбор специалистов, которые не только выступают в качестве " холодных" консультантов, но и являются хорошими партнёрами по диалогу, за которым мы все соскучились. С благодарностью. Алексей Пьяных (Отзыв написан 19.01.2023)

Atsakymas

Спасибо, Алексей! Очень приятно читать такие искренние слова. Ваш отзыв я переслала начальнику отдела продаж, исполняющему директору фирмы и директору.
Анна
Ліки прийшли швидко, працюють відмінно! (Отзыв написан 15.01.2023)

Atsakymas

Ми раді, що Вам сподобалось
Олексій
Хороший сервіс протягом усіх років існування, ми постійні клієнти. Міняти магазин не збираємось. . Також дуже приємно те, що товар маркований і присутня автентифікація на сайті (перевірка пройдена). Магазин заслуговує на свої 5 зірок!!!! Надалі теж у вас замовлятиму!!!! (Отзыв написан 12.01.2023)

Atsakymas

Дякую, Олексій, за гарні слова. Ми намагаємось працювати лише на "5"
Марина
Замовляю вдруге, подобається сервіс та якість продукції. (Отзыв написан 12.01.2023)

Atsakymas

Дякую
Сергій
Все якісно зроблено по замовленню. Ціни актуальні, товар якісний. Дякую за роботу. Так і продовжуйте. Разом до перемоги. (Отзыв написан 11.01.2023)

Atsakymas

Так, Сергію, разом до перемоги.
Алла
Хороший сайт, великий вибір якісної продукції. (Отзыв написан 11.01.2023)

Atsakymas

Дякую, Алла
Татьяна
Дуже задоволена покупками у Вашому магазинi ! Обслуговування на найвищому рiвнi , особлива подяка консультантам )) Буду рекомендувати своiм знайомим . Бажаю Вам багато вдячних клiентiв i задоволення вiд роботи ! (Отзыв написан 10.01.2023)
Тетяна
Товар якісний. Рекомендую цей сайт! Доставка вчасна. Товар запаковано . Дата нормальна. (Отзыв написан 09.01.2023)

Atsakymas

Дякую, Тетяна!
Ivan Shiyan
Быстрая доставка, отзывчивый оператор. (Отзыв написан 08.01.2023)

Atsakymas

Спасибо, Иван!
Ирина
все добре, дякую !!! рекомендую!!!!! все своечасно (Отзыв написан 07.01.2023)

Atsakymas

і Вам спасибі, Ірино!
Владислав
Приемний персонал . Бистра доставка , проконсольтують , дякую . (Отзыв написан 04.01.2023)

Atsakymas

Дякую, Владислав
Андрей
Отличный интернет-магазин и качественный товар (Отзыв написан 04.01.2023)

Atsakymas

Так, ми такі
Аріна
приємне обслуговування (Отзыв написан 04.01.2023)

Atsakymas

і нам приємно з Вами співробітничати
Аліна
Дякую за оперативну доставку, дуже приємні консультанти, завжди допоможуть. (Отзыв написан 03.01.2023)

Atsakymas

Приємно читати такий відгук
Лариса
Все быстро оформили. Спасибо за вашу хорошую и быструю работу. (Отзыв написан 02.01.2023)

Atsakymas

Будем стараться
Тоня
Найкращий сайт вітамінів та БАДів. Вся продукція дуже якісна та корисна при прийманні у правильному дозуванні та терміні вживання!!! (Отзыв написан 29.12.2022)

Atsakymas

Дякую, Тоня, за Вашу оцінку нашої роботи, працюємо над тим, щоб всі покупці були задоволені і здорові.
Елена
Отличная работа компании, товар качественный, быстро доставляют. (Отзыв написан 26.12.2022)

Atsakymas

Спасибо, Елена!
Rodyti daugiau

Kaip vertinate parduotuvę?

Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.