Fermentai, super fermentai, dabar maisto produktai, 90 tablečių
Prekyboje
Paketo prieinamumas
Fermentai ir fermentai yra svarbūs tiems, kuriems reikia paramos virškinant baltymus, angliavandenius ir riebalus. Pankreatinas yra kelių virškinimo fermentų, kuriuos gamina kasos ląstelės, mišinys. Pankreatinas susideda iš amilazės, lipazės ir proteazės. Pankreatinas yra būtinas daugelio maistinių medžiagų, ypač riebalų, virškinimui ir pasisavinimui. Įvairios ligos, operacijos (tulžies pūslės pašalinimas), piktnaudžiavimas antacidiniais vaistais, senėjimo procesas prisideda prie nepakankamo skrandžio rūgšties išsiskyrimo, sukelia rėmenį, dujas, pilvo pūtimą ir kitus virškinimo trakto diskomforto simptomus. Tai gali sukelti virškinimo problemų ir prastą maistinių medžiagų, vitaminų (ypač riebaluose tirpių vitaminų, tokių kaip vitaminai A, D, E ir K) įsisavinimą. Be reikalingų fermentų virškinimas būtų neįmanomas, o dėl jų trūkumo susergame daugiausiai įvairių virškinamojo trakto patologijų (cukrinis diabetas, nutukimas, lėtinis gastritas, kolitas, pankreatitas), nes organizmas šiuo atveju nėra gali tinkamai apdoroti maistą. Kad jų nepertraukiamai papildytų, turime valgyti daug žalių daržovių ir vaisių tiesiai iš sodo ir daržo. Bet koks terminis apdorojimas sunaikina fermentus. Virškinimo fermentai yra virškinimo trakto, seilių liaukų, skrandžio ir kasos asistentai. Pirmasis maisto virškinimo etapas vyksta burnoje, kai maistas ne tik mechaniškai sumalamas, bet ir veikiamas alfa amilazės – seilių liaukose esančio fermento, paverčiančio krakmolo molekules į tirpius cukrus. Antrasis etapas vyksta skrandyje ir prie jo prisijungia skrandžio fermentai: pepsinas (skaido baltymus į peptidus), želatinazė (skaido kolageną ir želatiną) ir druskos rūgštis (ne tik aktyvina pepsiną, bet ir naikina kenksmingas bakterijas). Trečiajame etape pagrindinis virškinimo procesas vyksta plonojoje žarnoje, veikiant kasos gaminamų fermentų kompleksui: proteazė (suskaido baltymus į aminorūgštis), karboksipeptidazę ir elastazę (skaido elastiną), nukleazę (suskaido). skaido nukleino rūgštis), amilazę (suskaido angliavandenius į sacharidus), lipazę (suskaido riebalus į riebalų rūgštis ir monogliceridus). Taigi fermentų vaidmuo mūsų sveikatai ir savijautai yra neįkainojamas. Jie turėtų būti reguliariai vartojami kaip maisto papildai. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje.
Now Foods, Super Enzymes
> Siūlomas naudojimas:
Kaip maisto papildą, vartokite po 1 tabletę kiekvieno valgio metu.
Celiuliozė, silicio dioksidas, stearino rūgštis (augalinis šaltinis), magnio stearatas (augalinis šaltinis), kroskarmeliozės natrio druska ir tabletės apvalkalas. Sudėtyje yra sulfitų
Sudėtyje nėra: kviečių, glitimo, sojos, pieno, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių ar riešutų.
Įspėjimai:
tik suaugusiesiems. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Kreipkitės į gydytoją, jei esate nėščia / maitinate krūtimi, vartojate vaistus arba turite sveikatos problemų. Nutraukite vartojimą, jei atsiranda nervingumas, nemiga ar pykinimas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti originaliame inde. Atdarius laikykite vėsioje, sausoje, tamsioje vietoje.
Sudėtis | ||
Pateikimo dydis:  ;1 planšetinis kompiuteris | ||
Suma vienai porcijai | % dienos vertės | |
Kalcis (kalcio karbonatas) | ||
span> | 20 mg | 2 % |
Betain HCI | 200 mg | † |
Pankreatinas 10X | 80 mg | † |
Sudėtyje yra: | ||
Amylase 20000 USP † | ||
Protease 20000 USP † | ||
Lipase 1600 USP † | ||
Bromelainas (iš ananasų) | 120 GDU | † |
Papain (iš papajos) | 100 000 FCCPU | † |
Pepsinas | 500 FCC pepsino vienetų | † |
Celiulazė | 10 FCCCU | † |
† Kasdienis poreikis nenustatytas. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Pirkite su šiuo produktu
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį