Ekstra kokosų aliejus, gamtos kelias, ekologiškas, kokosų aliejus, 907 g
Nėra sandėlyje
Ypač grynas kokosų aliejus, gamtos kelias - ypač grynas kokosų aliejus iš ekologiškai užaugintų riešutų tinka maisto ruošimui ir kt. Sudėtyje yra sočiųjų riebalų: Vidutinės riebalų rūgštys arba vidutinės grandinės trigliceridai (lauro, kaprilo ir kaprio rūgštys) 8,7 g vienoje porcijoje Šios riebalų rūgštys pasižymi stipriomis dezinfekuojančiomis ir antimikrobinėmis savybėmis. Dėl to, tepamas ant odos, kokosų aliejus apsaugo nuo mikrobinių infekcijų, kurios gali patekti į atviras žaizdas ar net per poras. Be to, kaprio, kaprilo ir lauro rūgštys lengvai suardo riebalų rūgščių grandines, o tai reiškia, kad jos prisideda prie svorio kontrolės ir mažėjimo. Patepus ant odos, kokosų aliejus suteikia jai glotnumo, išlaiko drėgmę odoje.
Daugiau apie tai, taip pat apie daugelį kitų suaugusiųjų ir vaikų sveikatai naudingų maisto produktų ir gėrimų galite sužinoti adresu Biotus svetainė.
Kaip naudoti: 1 valgomasis šaukštas (14 g) pagal poreikį. Galite pridėti prie užtepėlių, padažų ir kt. Ualiejus pagerina jūsų mėgstamų patiekalų skonį. Virimui, kepimui ar troškinimui iki 350°. Nereikia šaldyti.
Kokosų aliejus yra stabilus net ilgai laikant, nes jo lydymosi temperatūra yra 75–76 °C; F.
Kiti ingredientai: ekologiškas kokosų aliejus
Įspėjimas : nenaudokite, jei pakuotė pažeista.
Porcijos dydis: 1 valgomasis šaukštas (14 g) | ||
Porcijos: 64 | ||
> | Kiekis porcijoje | % Dienos vertė** |
Kalorijos | 130 |
|
Bendras riebalų kiekis | 14 g | 18 % |
Sotieji riebalai | 13 g | 65 % |
Transriebalai | 0 g | * |
Polisočiųjų riebalų > | 0 g | * |
Monosotieji riebalai | 1 g | * |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Ekologiškas ypač grynas kokosų aliejus | 14 g | ** > |
Vidutinės grandinės riebalų rūgštys | 8,69 g | * |
Lauro rūgštis | 6,65 g | * |
Kaprilo rūgštis | 1,0 g | * |
Kaprino rūgštis | 900 mg | * |
**Paros vertės procentas, pagrįstas 2000 kalorijų dieta | ||
* Dienos poreikis nenustatytas |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį