Ksilitolis, XyloSweet, Xlear Inc (Xclear), augalinis saldiklis, 454 g
Nėra sandėlyje
Ksilitolis XyloSweet, visiškai natūralus ksilitolio saldiklis - yra cukraus pakaitalas, kurio išvaizda ir skonis panašus į cukrų, bet kurio glikemijos indeksas nulinis. Jis gaminamas tiek granulių, tiek miltelių pavidalu. Jis naudojamas diabetikams, nutukusiems žmonėms skirtuose konditerijos gaminiuose. Gerai sulaiko drėgmę, dar žinomas kaip stabilizatorius ir emulsiklis gaminant desertus, uogienes, šokoladą, kramtomąją gumą, gaminant ledus. Taip pat žinoma, kad ksilitolis naudojamas siekiant padidinti pieno produktų galiojimo laiką, pagerinti maisto skonį ir pagerinti jo spalvą. Ksilitolis yra perdirbamas iš natūralaus ksilano ir yra gerai įsisavinamas organizme. Ksilitolis yra cukraus alkoholis, kuris neprisideda prie dantų ėduonies. Sveikas saldiklis, kurį sunku įveikti! Daugiau apie dietinį produktą galite sužinoti iš mūsų konsultantų Biotus svetainėje.
Ksilitolis – turi daug privalumų, primena cukrų skoniu ir tekstūra, labai populiarus Europoje, Skandinavijoje ir kitose šalyse. Vartokite palaipsniui didinant porcijas per 3–6 savaites prieš visiškai pakeisdami cukrų.
Xlear Inc (Xclear) , XyloSweet, visiškai natūralus ksilitolio saldiklis
Naudojimas: pakeičia įprastą cukrų. Ksilitolio nerekomenduojama saldinti sultims ir gėrimams, kurie reikia daug cukraus.
Kiti ingredientai: 100 % grynas ksilitolis.
Įspėjimai:
Per didelis ksilitolio naudojimas gali sukelti lengvą vidurius laisvinantį poveikį. Naudokite kaip nurodyta.
Nenaudoti namuose gyvūnams.
Patiekimas: 1 arbatinis šaukštelis (4g) | ||
Indinio porcijos: 113 | ||
Vienai porcijai | % dienos vertės * | |
kalorijos > | 9,60 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 4 g | Mažiau nei 1 % |
Cukrus | 0 g | 0 % |
ksilitolis | 4 g | Mažiau nei 1 % |
Baltymų | 0 g | 0 % |
* Kasdienis poreikis pagal mitybą 2000 kalorijų. Nėra svarbus maistinių medžiagų šaltinis. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį