Kukurūzų miltai, Bob's Red Mill, be glitimo, 680 g
Nėra sandėlyje
Kukurūzų miltai (Masa Harina) – viso grūdo miltai, yra geras neriebių skaidulų šaltinis. Masa Harina gaminama iš džiovintų kukurūzų, kurie buvo virti ir mirkomi kalkėse, tada susmulkinti į masą ir išdžiovinti. Nikstamalizacijos (mirkymo kalkėse) procesas buvo sukurtas Pietų Amerikoje prieš tūkstančius metų. Suardydamas klijų komponentą, vadinamą hemiceliulioze, jis atpalaiduoja branduolio korpusą ir suminkština šlifavimo grūdus. Šis procesas taip pat keičia grūdų struktūrą, praturtina grūdus niacinu, kuris skatina geresnį pasisavinimą virškinamajame trakte. Taip apdoroti kukurūzai yra praturtinti kalciu ir juose yra lengvai prieinamų baltymų. Iš šių subtilių miltų gaminkite skanias namines tortilijas be glitimo. Taip pat puikiai tinka kukurūzų duonai ir kitiems kepiniams gaminti. Kukurūzų miltai naudojami blynų mišiniams, vafliams, dribsniams, dribsniams, riešutų sviestui, pupelių patiekalams gaminti. Produkte nėra ingredientų, kurie yra genų inžinerijos produktas. Kukurūzai auginami nenaudojant pesticidų ir kitų ingredientų. Miltuose buvo patikrintas glitimo kiekis. „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Produktuose, pagamintuose iš nesmulkintų grūdų, yra visa daugiausia svarbių natūralios kilmės komponentų ir maistinių medžiagų, esančių sveikuose grūduose. Mažai riebi dieta, kurioje gausu nesmulkintų grūdų ir kitų augalinių maisto produktų, gali sumažinti širdies ligų ir tam tikrų vėžio formų riziką.
Bob's Red Mill, Masa Harina Auksiniai kukurūzų miltai, be glitimo.
Ruošimo būdas: kukurūzų tortilijos:
2 puodeliai Masa Harina kukurūzų miltų 1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos1 1/2–2 puodeliai karšto vandens
Įmaišykite druską į Masa Harina kukurūzų miltus. Lėtai pilkite vandenį į tešlą, kad gautumėte gerą konsistenciją. Tešla turi būti tvirta ir elastinga liesti, ne sausa ar lipni. Palikite gatavą tešlą infuzuoti valandą.
Formavimas ir tortilijos Tortilijos
Įkaitinkite keptuvę, padalinkite tešlą į rutuliukus . Tešlą spauskite tarp dviejų vaškuoto popieriaus gabalėlių arba rankose. Įdėkite į keptuvę ir kepkite apie 1 minutę iš abiejų pusių.
Išgaunama apie 12–6 tortilijų.
Kiti ingredientai: kukurūzai, žaliosios citrinos.
Sudėtis: | ||
Porcijos: 1/4 puodelio (29 g sauso) | ||
Indelio porcijos: 23 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijų | 100 | |
Riebalų kalorijos | 10 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 2 % |
Sočiųjų riebalų | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
21 g | 7 % | |
Maistinės skaidulos | 2 g | 8 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 2 g | |
Vitaminas A | 2 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 2 % | |
Geležis |   ; | 4 % |
* Dienos poreikis apskaičiuojamas 2000 kalorijų dieta. Jūsų dienos norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Kalorijos: | 2 000 td> | 2500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sa Riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
cholesterolio | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
natrio | Mažiau nei | 2,400 mg | 2,400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinių skaidulų |   ; | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį