Česnako ghi, grynas indiškas maistas, ekologiškas ghi, česnakinis ghi, 220 g
Gryni indiški maisto produktai Jungtinių Valstijų įmonė, kurios pagrindinė specializacija yra ghi (arba ghi) ir jų pagrindu pagamintų produktų gamyba. Dėl nuo 1889 metų sukauptos patirties gaminant šį produktą, originalios žaliavos aliejams gaminti pasirenkamos tik pienui, gautam pavasarį arba rudenį. Būtent šiuo metų laiku jis yra naudingiausias ir maistingiausias. Produktas sukurtas laikantis geriausių indiškos kulinarijos tradicijų – nuskaidrinto ghi gimtinė, kuris daugelį amžių buvo naudojamas ritualams, maisto gaminimui ir medicininiams tikslams. „Biotus“ svetainėje galite susipažinti su produktais ir įsigyti sveikų aliejų bei produktų iš jų, taip pat gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Grynas indiškas maistas, žole maitinamas ekologiškas česnakinis ghi
sertifikuotas ekologiškas sertifikatas
šeimos ūkio pieno produktas
geriausios Indijos tradicijos
Rekomenduojamas naudojimas: ištirpinkite arbatinį šaukštelį ant karšto kepsnio, dėkite į mėsainį, bet kokią sriubą, troškintas daržoves, kiaušinienę, virtus grūdus, jūros gėrybes , patiekalai iš paukštienos ir mėsos.
Sudėtyje nėra: dirbtinių skonių ir dažiklių, GMO, glitimo, konservantų, druskos, trans riebalai.
Kiti ingredientai: ekologiškas ghi, česnakas.
Įspėjimai: būkite vėsūs. Atidarius stiklainį, sunaudoti per 3 mėnesius.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1 arbatinis šaukštelis (5g) | ||
Porcijos viename konteineryje: 44 | ||
>Vienai porcijai | % dienos vertės* | |
Kalorijos | 45 | |
Kalorijos iš riebalų | 45 | |
Bendras riebalų kiekis | 5 g | 8 % |
Sotieji riebalai | 3 g | 15 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 8 mg | 3 % |
natris | 0 mg | 0 % |
Angliavandeniai span> | 0 g | 0 % |
Baltymai | 0 g | |
Vitaminas A | 3 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
geležis | 0 % | |
* Dienos vertė, pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Nesvarbus maistinių skaidulų, cukraus, vitamino C, kalcio ar geležies šaltinis. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį