Rudųjų ryžių miltai, Arrowhead Mills, ekologiški, be glitimo, rudieji ryžių miltai, 680 g
Rudieji ryžiai yra antra pagal dydį žemės ūkio kultūra pasaulyje, tradiciškai auginama mažuose laukuose ir nuimama rankomis. Rudieji ryžiai yra riešutų skonio ir juose yra daugiau baltymų, amino rūgščių, skaidulų, vitaminų ir mineralų nei baltuosiuose ryžiuose. Tai puikūs miltai padažams, trapiai pyragaičiai ir duonos kepimui. Rudųjų ryžių miltai yra mažai kaloringi, tačiau juose gausu skaidulų ir krakmolo. Rudųjų ryžių miltuose yra daug sudėtingų angliavandenių, kurie ilgiau virškinami, suteikia ilgesnį sotumo jausmą ir per daug nepadidins cukraus kiekio kraujyje. Pasak gydytojų, tokių miltų naudojimas teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą, kraujagyslių būklę, virškinimo sistemos veiklą, padeda pašalinti iš organizmo toksinus ir toksinus. Dėl to, kad jame nėra glitimo – stipraus alergeno, jį gali vartoti visi: netoleruojantys glitimo, besilaikantys sveikos gyvensenos ir dietos, taip pat vartojantys miltus kūdikių maistui.
Rudieji ryžių miltai, ekologiški rudųjų ryžių miltai, „Arrowhead Mills“ yra ekologiški, be glitimo ir laikomi vienais sveikiausių. Miltai bus puikus, maistingas priedas prie mėgstamų kepinių; tirštiklis padažams, sriuboms; taip pat bus tobula ir traški plutelė kepant.
Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti produktų ir susipažinti su jais, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Arrowhead Mills, ekologiški rudųjų ryžių miltai, be glitimo, 24 uncijos (680 g).
Rekomenduojama naudoti: puikiai tinka: kepiniams, padažams, padažams ir troškiniams.
Paslaptys: muk rudieji ryžiai pašviesina pyragus, padaro sausainius traškesnius ir tinka pyragų plutoms. Dėl neutralaus skonio taip pat puikiai dera su pikantiškais padažais arba kaip traški kepto maisto plutelė. Naudokite 1 šaukštas rudųjų miltų ryžių padažuose vietoj 1 valgomojo šaukšto universalių miltų.
Kiti ingredientai:ekologiški rudųjų ryžių miltai.  ;
Ne su išlaiko: GMO, be glitimo.
Įspėjimai: laikykite vėsioje, sausoje vietoje. Pildoma pagal svorį, o ne pagal tūrį. Gali atsirasti tam tikras nusistovėjimas. Neapdoroti miltai. Nevalgykite žalių miltų, tešlos ar tešlos. Prieš mėgaudamiesi gerai išvirkite.
Porcijos dydis: ¼ puodelio (35 g) | ||
Porcijos: apie 19 | ||
| Suma vienai porcijai | % Dienos vertė * |
Kalorijos | 130 |
|
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 1 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g |
|
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Iš viso angliavandenių | 27 g | 10 % |
Maistinių skaidulų | 1 g | 4 % |
Bendras cukrus ra | 0 g | |
Įtraukta 0 g cukrus | 0 % | |
Baltymai p> | 3 g | |
Vitaminas D | 0 µg | 0 % |
Kalcis | 3 mg | 0 % |
Geležis | 0 mg | 0 % |
Kalis | 88 mg | 2 % |
Tiaminas | 0,2 mg | 15 % |
Niacinas | 3 mg | 20 proc. |
* Dienos vertės procentas, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Grįžti į prisijungimo puslapį