Sveiko cholesterolio kiekio palaikymas, Botaninis mišinys, Tri-Chol, Biotikos tyrimai, 90 kapsulių
Nėra sandėlyje
Tri-Chol™ yra unikalus augalinių medžiagų ir specifinių mikroelementų derinys. , įskaitant inozitolio heksaniacinatą, kaip cholesterolio moduliavimo palaikymą. Cholesterolio galima rasti kiekvienoje kūno ląstelėje. Ji atlieka įvairias svarbias natūralias funkcijas, tokias kaip maisto virškinimas, hormonų gamyba, vitamino D kūrimas. Cholesterolio organizmas gamina, tačiau jį žmonės vartoja ir su maistu. Jo išvaizda yra vaškinė ir riebi.
Cholesterolis skirstomas į du tipus: MTL arba „blogąjį“ cholesterolį; cholesterolis ir DTL arba „geras“ cholesterolio.
Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Biotikos tyrimai, Tri-Chol™
Siūlomas naudojimas:
Viena kapsulė per dieną, kaip maisto papildas arba kaip nurodė sveikatos priežiūros specialistas.
Kiti ingredientai:
kapsulės apvalkalas (želatina ir vanduo).
Šiame produkte nėra glitimo ir pieno.
Įspėjimai: span>
Nerekomenduojama nėščioms ir žindančioms moterims.
Laikyti vėsioje, sausa vieta. Užsandarintas apsauginiu antspaudu jūsų apsaugai. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Sudėtis: | ||
Pateikimo dydis: 1 kapsulė | ||
Indelio porcijos: 90 | ||
Vienoje porcijoje: | % dienos poreikio | |
Niacinas (inozitolio heksaniacinatas) | 150mg | 750 % |
Chromas (iš augalų kultūros †) | 100 µg | 83 % |
Cholinas (bitartratas) | 30 mg | * |
Inozitolio heksaniacinatas | 200 mg | * |
Patentuotas mišinys | 320 mg | |
Commiphora mukul (Commiphora mukul) (guma) (ekstraktas) | * | |
Polygonum multiflorum (šaknis) | * | |
Alisma orientalis (šakniastiebiai) | * | |
Reinutria japonica (šakniastiebiai ir šaknys) | * | |
Pomeranijos (Citrus aurantium) (vaisiai) (ekstraktas ) | * | |
* Dienos poreikis nenustatytas. † Specialiai išauginta, biologiškai aktyvi augalų kultūra, kurioje yra fitochemiškai surišto chromo™ ir kitų fitocheminių medžiagų, įskaitant polifenolinius junginius su SOD ir katalaze, dehidratuota žemoje temperatūroje, kad būtų išsaugoti susiję fermentiniai veiksniai. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį