Išgryninti chondroitino sulfatai, biotikos tyrimai, 90 tablečių
Išgryninto chondroitino sulfato sudėtyje yra išgryninto chondroitino sulfato kartu su SOD ir katalazė, svarbūs antioksidaciniai fermentai. Chondroitino sulfatai (CS) veikia kaip kraujagyslės intima (tunica intima) struktūriniai komponentai, suteikiantys kraujagyslėms tvirtumo ir elastingumo. Chondroitino sulfatų mainų ir sintezės pažeidimas kraujagyslės viduje yra vienas iš ankstyviausių šio proceso pokyčių. Kitas svarbus chondroitino sulfatų vaidmuo yra lipoproteinų lipazės aktyvinimas ant kapiliarų endotelio ląstelių, o tai prisideda prie tinkamo kraujo lipidų apykaitos. Atkuriant pažeistą jungiamąjį audinį, chondroitino sulfatų sintezė vyksta prieš kolageno sintezę. Šis vaistas turėtų būti laikomas papildoma sveikų diskų ir jungiamojo audinio palaikymu, taip pat kraujagyslių vientisumo palaikymu.
Biotus svetainėje. , taip pat galite ne tik nusipirkti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Siūlomas naudojimas:
1–3 tabletės per dieną, kaip dietinis papildas arba kaip nurodė gydytojas.
Kiti ingredientai:
Celiuliozė , stearino rūgštis (augalinis šaltinis), modifikuota celiuliozės derva Maistas, magnio stearatas (augalinis šaltinis) ir maisto glajus.
Šiame produkte nėra glitimo ir pieno.
Įspėjimai:
Nerekomenduojama nėščioms moterims.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje, vėsioje, sausoje vietoje. Užsandarintas apsauginiu antspaudu jūsų apsaugai.
Sudėtis: | ||
Pateikimo dydis: 1 tabletė | ||
Indelio porcijos: 90 | ||
Viena porcija: | % dienos poreikio | |
Išgryninti chondroitino sulfatai (išgrynintas galvijų trachėjos audinių ekstraktas) | 250 mg | * |
Superoksido dismutazė (iš augalų kultūros †) | 30 µg | * |
Catalase (iš augalinė kultūros †) | 30 µg | * |
* Dienos poreikio procentas neapibrėžtas. † Specialiai auginama, biologiškai aktyvi augalų kultūra, kurioje yra natūraliai susijusių fitocheminių medžiagų, įskaitant polifenolinius junginius su SOD ir katalaze, dehidratuota žemoje temperatūroje, kad būtų išsaugoti susiję fermentiniai veiksniai. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį